Dones Maltractades: Els Mecanismes De La Violencia En Parella PDF

ISBN
9788449319808
FECHA
2007
AUTOR(A)
Marie-france Hirigoyen
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dones Maltractades: Els Mecanismes De La Violencia En Parella.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,30 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Dones Maltractades: Els Mecanismes De La Violencia En Parella en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Dones Maltractades: Els Mecanismes De La Violencia En Parella en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dones Maltractades: Els Mecanismes De La Violencia En Parella en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Dones Maltractades: Els Mecanismes De La Violencia En Parella Image
DESCRIPCIÓN
Les agressions físiques en la parella no arriben de manera imprevista. Molt abans de les empentes i els cops, es produeix una escalada de comportaments abusius i d’intimidacions. La pitjor forma de violència no és la més visible. Si les dones no abandonen la parella és perquè han caigut en un parany, perquè pateixen una situació de subjugació. Comprendre aquesta forma de subjugació també serveix per alliberar-se’n. Mitjançant nombrosos exemples, Marie-France Hirigoyen analitza els mecanismes de la violència dins de la parella perquè cal conèixer-los per poder actuar. Dones maltractades és un llibre útil i pràctic que permet intervenir de seguida, quan apareixen els primers signes de violència psicològica, molt abans que sorgeixi la violència física.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dones maltractades : els mecanismes de la violència en la ...

De fet, moltes dones maltractades que són controlades per la seva parella o exparella i viuen en contínua por, mai han estat agredides físicament. És fonamental, doncs, saber a què ens referim quan parlem de diferents formes de violència. El següent llistat dels tipus d'abusos que podem trobar pretén visualitzar i reconèixer

Notícies sobre Dones | EL PAÍS Catalunya

La violència exercida contra la dona s'estén inevitablement als infants i origina seqüeles físiques, emocionals i psicològiques importants. Així doncs, els fills i filles de les dones maltractades són també víctimes d'aquesta violència i per això han de ser part dels processos d'intervenció en matèria de violència de gènere.

LIBROS RELACIONADOS

Katherine Hepburn.pdf

Les Tres Bessones, Ali-baba Els 40 Lladres.pdf

Menopausia - La Otra Fertilidad - Sylvia Schneider.pdf

El Templo De La Sagrada Familia: Arquitectura Y Simbolismo.pdf

Apoyo Administrativo A La Gestión De Recursos Humanos.pdf

Muro Con Inscripciones.pdf

Vidas Españoles Celebres.pdf

Derecho Financiero Y Tributario Parte General: Lecciones Adaptada S Al Eees (Contiene Cd-rom).pdf

Temario Agentes De Administracion Justicia I (1999).pdf

Television Para Periodistas: Un Enfoque Practico.pdf

Testo Yonqui: Sexo, Drogas Y Biopolitica.pdf

Petit Imaginari De La Ciencia.pdf