La Muga PDF

ISBN
9788494228575
FECHA
2017
AUTOR(A)
Joan Carreres
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Muga.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,14 MB
Descubre el libro de La Muga con inmaswan.es. Lea el PDF de La Muga en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Muga y otros libros de Joan Carreres.
Inmaswan.es La Muga Image
DESCRIPCIÓN
Amb aquest llibre, amb pròleg del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, presentem una visió completa global i exhaustiva del recorregut del riu Muga des de diferents vessants (geogràfica, paisatgística, natural, mediambiental, històrica, patrimonial…) que, alhora, serveix com a fil conductor per fer un repàs de tots els pobles pels quals transcorre el riu empordanès per excel·lència, que neix a la Catalunya Nord.Amb textos rigorosos i ben documentats i més de 300 fotografies donen una visió completa i intensiva dels diferents indrets per on circula la Muga. Per a realitzar aquest recerca i aquesta visió completes i exhaustives de la Muga, l’autor ha fet, durant els darrers anys, incomptables sortides, incursions, excursions i fotografies a tots els racons del seu meravellós recorregut. Ho ha fet en les diverses i diferents estacions i condicions climatològiques, per a donar una visió encara més completa i fidel, precisament.Per complementar aquesta recerca sobre el terreny, ho ha ampliat i complementat parlant amb els estadants (antics i actuals) de pobles, veïnats i masos, que han aportat nombroses, imprescindibles i valuoses dades i informacions. I, finalment, diversos entesos i estudiosos que han participat amb les seves preuades i desinteressades col·laboracions sobre diferents temes concrets de la Muga per acabar de donar forma, estructura i cos al llibre. Sense tots ells, sense la seva paciència i les seves aportacions, aquestes pàgines no haurien estat possibles.La conjuminació del text, la fotografia i el dibuix han unit les seves disciplines artístiques per tal d’oferir una proposta literària i gràfica que desemboca en un llenguatge que s’harmonitza i complementa per proposar una coherent unitat expressiva.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La Muga, Vilanova de la Muga - Menu, Prices & Restaurant ...

Acerca de Restaurant La Muga. El Restaurant La Muga, familiar i tradicional, va néixer a l´Any 1992 i des de els inicis la nostras filosofia de treball sempre ha sigut donar importància als productes de l'Empordà i la seva cuina amb una atenció amigable i un local càlid i acollidor, per a satisfacer als nostres clients.

muga | Definición | Diccionario de la lengua española ...

Toda la información sobre Vilanova de la Muga (pueblo de Girona): qué ver, alojamientos rurales donde dormir, opiniones de otros viajeros, fotos y cómo llegar. Descubre lo más destacado de Vilanova de la Muga (Vila-sacra, Castelló d'Empúries, Marzà, Pedret i Marzà...) y contacta con las casas rurales más cercanas.

LIBROS RELACIONADOS

Modificacion De Conducta: Analisis De Casos (2ª Ed.).pdf

Fama.pdf

Detective Conan 42. Volumen 2.pdf

Español A Buen Ritmo Ii: Metodo De Aprendizajeintermedio B1-b2.pdf

Tecnico Especialista En Radiodiagnostico Del Instituto Catalan D E La Salud: Atencion Especializada. Temario.pdf

A Través De La India Eterna.pdf

Los Tramperos De Arkansas.pdf

La Fracción Del Pan De La Comunidad.pdf

Lobo Solitario Y Su Cachorro. Tomo 3.pdf

El Secret De Les Ulleres.pdf

Tres Años De Cambio Laboral.pdf

Sagrada Familia: El Dia A Dia Rere La Bastida.pdf

La Rioja.pdf

Historia General De España. Tomo Iii.pdf

La Ciencia Sagrada.pdf

Ejercicios Hipopresivos: Reprograma Tu Cuerpo De Forma Inteligente: Alivia Tus Dolores De Espala, Reduce Tu Cintura,mejora Tu Rendimiento Deportivo Y Tu Funcion Sexual.pdf

Revelaciones A Través De Annine.pdf

Antologia Poetica De La Generacion Del 27.pdf

Sushi - Gran Seleccion - Gran Tamaño Y Muy Ilustrado.pdf