La Muga PDF

ISBN
9788494228575
FECHA
2017
AUTOR(A)
Joan Carreres
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Muga.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,74 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Muga en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Muga en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Muga en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Muga Image
DESCRIPCIÓN
Amb aquest llibre, amb pròleg del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, presentem una visió completa global i exhaustiva del recorregut del riu Muga des de diferents vessants (geogràfica, paisatgística, natural, mediambiental, històrica, patrimonial…) que, alhora, serveix com a fil conductor per fer un repàs de tots els pobles pels quals transcorre el riu empordanès per excel·lència, que neix a la Catalunya Nord.Amb textos rigorosos i ben documentats i més de 300 fotografies donen una visió completa i intensiva dels diferents indrets per on circula la Muga. Per a realitzar aquest recerca i aquesta visió completes i exhaustives de la Muga, l’autor ha fet, durant els darrers anys, incomptables sortides, incursions, excursions i fotografies a tots els racons del seu meravellós recorregut. Ho ha fet en les diverses i diferents estacions i condicions climatològiques, per a donar una visió encara més completa i fidel, precisament.Per complementar aquesta recerca sobre el terreny, ho ha ampliat i complementat parlant amb els estadants (antics i actuals) de pobles, veïnats i masos, que han aportat nombroses, imprescindibles i valuoses dades i informacions. I, finalment, diversos entesos i estudiosos que han participat amb les seves preuades i desinteressades col·laboracions sobre diferents temes concrets de la Muga per acabar de donar forma, estructura i cos al llibre. Sense tots ells, sense la seva paciència i les seves aportacions, aquestes pàgines no haurien estat possibles.La conjuminació del text, la fotografia i el dibuix han unit les seves disciplines artístiques per tal d’oferir una proposta literària i gràfica que desemboca en un llenguatge que s’harmonitza i complementa per proposar una coherent unitat expressiva.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Muga - significado de muga diccionario

Restaurant La Muga, Vilanova de la Muga: Consulta 335 opiniones sobre Restaurant La Muga con puntuación 4,5 de 5 en Tripadvisor.

Sant Llorenç de la Muga (Alt Empordà - Girona) | femturisme

Bodegas Muga es una empresa familiar fundada por Isaac Muga y Aurora Caño en 1932, la cual se encuentra ubicada en el histórico Barrio de La Estación de Haro. En sus cerca de 25.000 metros cuadrados se dan cita los métodos más tradicionales de elaboración con las técnicas más vanguardistas. Saber más

LIBROS RELACIONADOS

Tests Para El Psicodiagnóstico Infantil.pdf

Celebracion Tratados Bilaterales De Cooperacion Por España: Sinte Sis.pdf

El Enemigo.pdf

Procedimientos Administrativos De La Comunidad Foral De Navarra.pdf

Conozco Las Formas.pdf

Alicia A Través Del Espejo.pdf

Predicación Astrológica Del Tiempo. Revista Astrológica Mercurio, Nº 3.pdf

Teoría E Historia De La Etnología (Tomo I).pdf

Cercant Respostes.pdf

La Sombra De Osiris..pdf

Itinerario Para Orantes.pdf

Guerra De Yugurta. (Bilingue) (3ª Ed.).pdf

Las Voces De La Imaginación Colectiva. Mesianismo Posesión Y Utopía.pdf