Test Psicotecnics (Inclou Solucions) PDF

ISBN
9788497757966
FECHA
2003
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Test Psicotecnics (Inclou Solucions).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,73 MB
Descubre el libro de Test Psicotecnics (Inclou Solucions) con inmaswan.es. Lea el PDF de Test Psicotecnics (Inclou Solucions) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Test Psicotecnics (Inclou Solucions) y otros libros de Vv.aa..
Inmaswan.es Test Psicotecnics (Inclou Solucions) Image
DESCRIPCIÓN
La edició en català d’aquesta obra, recull les darreres tendències en proves psicotècniques. L’estructura del llibre està dissenyada per afavorir l’aprenentatge gradual de tota la disciplina. Així, doncs, aquest manual es divideix en dos grans blocs: matèries i òmnibus. MATÈRIES: El primer bloc es compon d’exercicis que agrupen, d’una manera independent, un total de 23 matèries. Cada matèria serveix per avaluar un factor determinat i implica el coneixement d’una tècnica i el desenvolupament d’unes habilitats concretes que només es poden adquirir amb l’entrenament adequat. Per això, aquest bloc tracta d’una manera monogràfica cadascuna de les disciplines, per tal que la resolució d’exercicis de característiques similars permeti conèixer i dominar les claus que conté cada matèria. Així, doncs, aquest primer bloc conté més de 4.500 preguntes dividides en exercicis de: Paraules no relacionades Frases incompletes Ortografia Classificació i arxiu Definicions Fluïdesa verbal Rimes Terminacions Sinònims i antònims Frases desordenades Comprensió lectora Atenció Ordenació alfabètica Càlcul numèric Sèries de lletres Sèries de números Sèries de números i lletres Sèries de figures Dòminos Cartes Memòria Raonament abstracte Resistència a la fatiga ÒMNIBUS El segon bloc es compon de diferents prototips de tests anomenats òmnibus, que valoren aptituds i capacitats diverses. Els òmnibus són qüestionaris on es combinen preguntes de totes les matèries i es poden considerar autèntics simulacres dels

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Psicotécnico Nº 1

En Opositor encontrarás test psicotécnicos para oposiciones.Los mejores test psicotécnicos online, gratis y sin registros. Mide tu nivel con preguntas oficiales de examen de oposiciones a Policía, Guardia Civil, Bomberos, Auxiliar Administrativo o Correos.

Soluciones test psicotécnicos 1 | Psicopol

El objetivo de este apartado es dar solución a todos los ejercicios que mandéis a mi dirección de correo electrónico. Espero, con el tiempo, contar con una amplia colección de ejercicios corregidos, de forma que os puedan servir como ayuda en la preparación de este tipo de test.

LIBROS RELACIONADOS

Gafas Gl-52 Col.1 1,50 (Vvozg).pdf

La Poesia Existencial De Damaso Alonso.pdf

Las Plantas Y La Salud.pdf

Ats-due Servicio De Salud De Castilla Y Leon (Vol. I): Temario.pdf

Nacionalismes L Estat Nacio I El Nacionalime Al Segle Xx.pdf

Proyecto Tam Tam: Las Emociones 3 Años (Libro De Conocimientos).pdf

Eve.pdf

La Historia De La Creacion (Pequelibros Biblicos Para Jugar).pdf

Cuentos Jasidicos:los Maestros Continuadores Tomo 2.pdf

Sweet Memories (A Selection Of Confectionery Delights).pdf

La Jungla (Mi Primer Libro De Sonidos).pdf

Diccionario De Economia Politica (T.1).pdf

Atles De Les Religions.pdf

Flamenco Para Dummies.pdf

La Guerra De Las Dos Españas - Jose Maria Garate.pdf

De Ciencia, Gestion Publica Y Otros Menesteres. Tratado De Estrat Egia, Emociones Colectivas Y Buenas Practicas.pdf

Legislacion Politica Del Estado (5ª Ed.).pdf

Juan De Mena Poeta Del Renacimiento Español.pdf

Debat Ideològic I Democràcia Interna Aportacio A La Polèmica.pdf