Un Somni Per Als Meus Fills PDF

ISBN
9788492758852
FECHA
2010
AUTOR(A)
Joan Laporta
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Somni Per Als Meus Fills.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,12 MB
El libro Un Somni Per Als Meus Fills en formato PDF. El libro Un Somni Per Als Meus Fills en formato MOBI. El libro Un Somni Per Als Meus Fills en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Laporta. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Un Somni Per Als Meus Fills Image
DESCRIPCIÓN
El primer i únic llibre de Joan LaportaJoan Laporta parla del llibre«Vaig ser educat en el catalanisme i en el barcelonisme.» Aquesta és la filosofia essencial de Joan Laporta, president del Barça, una manera de ser, de fer i de pensar que ens mostra sense complexos. La seva trajectòria vital, el Barça i Catalunya són els temes principals d’un llibre valent i sincer.Laporta reconeix, en primera persona, la influència del seu pare i d’Armand Carabén en la seva manera d’entendre el món. Explica com la fidelitat, la lleialtat i el sentit de la responsabilitat són els valors que el guien, i afronta, sense eludir polèmiques, els anys convulsos i exitosos que ha viscut al FC Barcelona. Durant el seu mandat, el Barça més catalanista s’ha convertit alhora en el més universal i solidari.De manera clara i directa, Joan Laporta exposa els seus reptes per al futur immediat i la voluntat de treballar perquè Catalunya esdevingui una nació lliure i sobirana amb Estat propi. És el somni que vol fer realitat per als seus fills.Web de Joan LaportaSobre Sandro Rosell i el traspàs de Ronaldinho al ChelseaJoan Laporta i EstruchNascut a Barcelona el 1962,és advocat, fundador i titular del bufet Laporta&Arbós Advocats Associats.El 15 de juny del 2003 va ser escollit president del FC Barcelona, càrrec que va renovar l’estiu del 2006. En set anys al capdavant de l’entitat, el primer equip de futbol ha aconseguit dues lligues de Campions, tres campionats de Lliga, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs i una Supercopa d’Europa, entre altres títols, als quals cal sumar els èxits de les seccions de l’entitat.Com a president del Barça, Laporta ha aconseguit que el Club sigui avui un abanderat a favor de la pau, la solidaritat, la democràcia i les llibertats individuals i col·lectives. Amb la divisa «Més que un club al món», el FC Barcelona ha signat diversos acords de col·laboració amb l’Unicef, la Unesco o l’Acnur i ha impulsat els centres XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), que la Fundació del Barça està desenvolupant en diversos continents.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El meu desig: la millor educació per als meus fills

Un somni per als meus fills. ... De manera clara i directa, Joan Laporta exposa els seus reptes per al futur immediat i la voluntat de treballar perquè Catalunya esdevingui una nació lliure i sobirana amb Estat propi. És el somni que vol fer realitat per als seus fills.

Amazon.com: Un somni per als meus fills (Catalan Edition ...

Descargar libro UN SOMNI PER ALS MEUS FILLS EBOOK del autor (ISBN 9788415002031) en PDF o EPUB completo al MEJOR PRECIO, leer online gratis la sinopsis o resumen, opiniones, críticas y comentarios.

LIBROS RELACIONADOS

Para Que No Me Olvides.pdf

Jonathan Messe (Cast-ing).pdf

5 Primaria Cuaderno Estudio Lengua Voces Castellano Ed14.pdf

Com Viuen Els Animals?.pdf

A Tumba Abierta.pdf

Al Rojo Vivo.pdf

Windows Xp (Pc Cuadernos Basicos).pdf

Cataleg Dels Manuscrits De La Biblioteca De Montserrat. Segon Sup Lement.pdf

El Surrealismo.pdf

Las Sonatas De Valle Inclan (2ª Ed.).pdf

Plastica 6º Educcion Primaria Pixel Catala.pdf

La Piel De La Memoria.pdf

Un Joven De 80 Años.pdf

La Vida Es Sueño.pdf

Precio De La Construccion Centro 2012 (Cd-rom).pdf

Practicas De Quimica General.pdf

El Diario De María.pdf