Una Magia Molt Clara PDF

ISBN
9788495623201
FECHA
2002
AUTOR(A)
Tucker Malarkey
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Magia Molt Clara.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,82 MB
El libro Una Magia Molt Clara en formato PDF. El libro Una Magia Molt Clara en formato MOBI. El libro Una Magia Molt Clara en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tucker Malarkey. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Una Magia Molt Clara Image
DESCRIPCIÓN
L’hotel Salama de l’illa de Pelat, suspès sobre l’oceà Índic davant la costa de Kenya i envoltat per una vegetació exuberant, és un lloc prou curiós per dur a terme una investigació. Ingrid Holtz, antropòloga mordaç i solitària per naturalesa, arriba al Salama a la recerca del seu professor, Nick Templeton, un inconformista criticat pels seus mètodes poc convencionals, però alhora envejat pels resultats que en treu. La seva última teoria l’ha portat a l’illa a desentrellar una llegenda sobre un antic rei africà que, segons creu, va portar l’Islam a la costa suahili.Una màgia molt clara ens transporta a un món en què les natives malcasades lliuren el cor a marits imaginaris i creuen en malediccions murmurades pel pòsit del te. En aquest entorn de misteri, Ingrid Holtz sosté una peculiar relació amb Finn Bergmann, l’enigmàtic fill del fundador del Salama, que la duu a descobrir la més fosca confrontació illenca, un vell litigi entre societats enfrontades, entre déus cada cop més irreconciliables.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Una Màgia Molt Clara de Malarkey, Tucker 978-84-95623-20-1

UNA RUBIA MAQUINISTA

La Magia de aclarar y oscurecer colores en la pintura ...

Aprendiendo a Crecer (en inglés: Molt Down) es el décimo primer episodio de la octava temporada de My Little Pony: La Magia de la Amistad y el centésimo octogésimo en general. El título en inglés es un juego de la palabra "meltdown". En este episodio, Spike atraviesa una fase de desarrollo de...

LIBROS RELACIONADOS

Normas Laborales Básicas.pdf

Cineforum (Catala).pdf

Grandes Arquitectos.pdf

El Gran Libro De Las Rosas.pdf

Manolo Paz.esculturas.pdf

El Mundo De Los Egipcios.pdf

Els Meus Premis.pdf

María Estuardo. Isabel De Inglaterra.pdf

La Ventafocs.pdf

Adios A La India.pdf

Quimica: Evaluacion De Bachillerato 2020 - Prueba Acceso Universidad.pdf

Kim Domene (Pintures, 1988-1991).pdf

Guia De Santorin - Nanno Marinatos - Ilustrado - En Frances.pdf

El Perdonavidas - Los Dos Amigos.pdf

Per A Petits Lectors.pdf

Geografia E Historia 2. Pack Castilla Y Leon (Eso).pdf

Spongy Colorea Con Ceras (Pack).pdf