Sense Anar Tan Lluny PDF

ISBN
9788449025556
FECHA
2009
AUTOR(A)
Pere Calders
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sense Anar Tan Lluny.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,75 MB
El libro Sense Anar Tan Lluny en formato PDF. El libro Sense Anar Tan Lluny en formato MOBI. El libro Sense Anar Tan Lluny en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pere Calders. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Sense Anar Tan Lluny Image
DESCRIPCIÓN
Sense anar tan lluny, la novel·la inèdita que ara presentem, s’hauria publicat cap a finals dels anys seixanta si l’autor no l’hagués deixada inacabada. Servint-se d’una argúcia ben pròpia del seu univers de ficció, Calders hi juga amb el concepte del temps cronològic per presentar-nos una visió rica i bigarrada de la societat catalana d’aquells anys, marcada per uns canvis econòmics, demogràfics i culturals que la sacsejaren vivament. Es tracta d’una novel·la sobre el temps individual i col·lectiu, poblada de personatges que es mouen governats per una voluntat aliena i poc coneguda, però sense perdre la humanitat que els fa típicament caldersians. L’edició, a cura de Valentí Rossell –llicenciat en Filologia Catalana per la UAB–, inclou, a més d’un estudi introductori, un aparat de variants que reflecteix el contingut dels dos testimonis (mecanoscrit i manuscrit) llegats per l’autor al Fons Pere Calders de la Universitat Autònoma de Barcelona.Pere Calders (Barcelona, 1912-1994) és un dels noms destacats de la narrativa europea del segle XX i un dels autors més llegits de la literatura catalana. La seva excel·lència en el conreu del conte i de la novel·la li permeté d’escriure obres de l’alçada de Cròniques de la veritat oculta o Ronda naval sota la boira, entre moltes altres. Després d’un període d’exili de més de vint anys en què la temàtica mexicana va protagonitzar la seva trajectòria, la tornada a Catalunya comportà un nou tomb en els seus centres d’interès literari.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Sense anar tan lluny : Pere Calders : 9788449025556

SENSE ANAR TAN LLUNY A l'hora de dinar, l'oncle es va fer un tall al dit amb la pinga d'un crustaci i va deixar l'arros.-Fa una temporada que es fa mal amb tot el que toca -rondi na la tia-. Abans d'ahir de poc que no se'ns en va perque es va ennuegar amb un tros de truita.

EXPLOTACIÓ INFANTIL - xtec.cat

SENSE ANAR TAN LLUNY, CALDERS, PERE, 20,00€. Sense anar tan lluny, la novel·la inèdita que ara presentem, s?hauria publicat cap a finals dels anys seixanta si l...

LIBROS RELACIONADOS

Qui S Ha Endut El Meu Formatge ?.pdf

Los Refugios De Piedra (Hijos De La Tierra Nº 5).pdf

Trastornos Y Lesiones Del Sistema Musculosquelético.pdf

Derecho Urbanístico.manual Para Juristas Y Técnicos.pdf

Laura I El Cor De Les Coses.pdf

Hechizos De Amor: Recetas Y Elixires Afrodisiacos Para Seducir Y Enriquecer Tu Vida Amorosa.pdf

Administrativo De La Administracion General Del Estado (Turno Libre): Temario (Vol. 1).pdf

¡Uy, Portate Bien¡: Un Divertido Libro De Buenos Modales Para Niñ Os.pdf

Una Tertulia.pdf

El Credo.pdf