Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) PDF

ISBN
9788417460631
FECHA
2019
AUTOR(A)
Ana Punset
NOMBRE DEL ARCHIVO
Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,45 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Somnis A La Gran Ciutat (Serie New York Academy 2) Image
DESCRIPCIÓN
«Estic fent realitat el somni de viure a Nova York mentre estudio perser escriptora, i l'Hugo m'ha confessat que vol estar amb mi! Tot seriaperfecte si no fos perquè he de ser sincera i explicar tota la veritat al'Alma. No vull més secrets, però... com puc fer front a la realitat sense perdre res pel camí?»#NewYorkAcademyLa Sofia està vivint un moment meravellós i no podria ser més feliç.Però en tornar a Brooklyn després de passar uns dies a València, ha detocar de peus a terra i fer front a una cosa que ha estat posposant:explicar-li a l'Alma, la seva millor amiga, que ha començat a sortir ambl'Hugo, l'amor platònic de l'Alma. No és una conversa fàcil i elssecrets fan que la situació a la residencia es torni d'allò més tensa.La Sofia haurà d'esforçar-se al màxim per estar a prop dels seus amicsmentre intenta treure el millor de la seva poesia per guanyar un concurs d'escriptura que organitza l'acadèmia.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2 ...

Montena nos ofrece Somnis a la Gran Ciutat (sèrie New York Academy 2) en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 07 de Febrero del 2019. Disfruta del placer de la lectura con esta obra, y culturizate al mismo tiempo que te diviertes. Este libro cuenta con un total de 240 páginas , unas dimensiones de 22x15 cm (1).

ebook Somnis a la gran ciutat (Sèrie New York Academy 2 ...

SOMNIS A LA GRAN CIUTAT (SERIE NEW YORK ACADEMY 2) de ANA PUNSET. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

Perros Y Gatos.pdf

L Amenaca Dels Animals Ombra.pdf

Te Llevaré A Arriondas, Querida.pdf

Chiapas: Frontera En Movimiento.pdf

Le Diabéte Sucré.pdf

La Risa.pdf

Guerra Y Paz. Tomo I.pdf

Esto No Es Un Libro De Sexo.pdf

Teatro Selecto.pdf

Departamento 10.pdf

El Anillo Del Nibelungo. Descripción E Interpretación Con Arreglo A Los Escritos De Wagner Por Alice Leighton Cleather Y Basil Crump.pdf

Esperando A Diego.pdf