La Rosa Del Desert PDF

ISBN
9788423322817
FECHA
1999
AUTOR(A)
Pep Subiros
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Rosa Del Desert.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,28 MB
Descubre el libro de La Rosa Del Desert con inmaswan.es. Lea el PDF de La Rosa Del Desert en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Rosa Del Desert y otros libros de Pep Subiros.
Inmaswan.es La Rosa Del Desert Image
DESCRIPCIÓN
LA ROSA DEL DESERT La rosa del desert és la recreació del viatge que l'autor va fer pel Marroc i Algèria durant la primavera del 1992, en un periple que té com a destinació el massís del Tassíli N'ajjer, al cor del Sàhara, on es troben els més importants jaciments de pintures rupestres del Neolític. En el seu recorregut per pobles i ciutats, pel desert i pels oasis, Pep Subirós conversa amb comerciants, pastors, estudiants, guies locals, camioners, gendarmes, guárdies de cementiri, i d'aquestes converses en surt una crónica sense estridéncies de la realitat del Magreb. Lluny de les simples descripcions turístiques, el llibre presenta, amb un ritme precís i amè, la seducció i l'angoixa d'endinsarse en un món desconegut, l'existéncia quotidiana de la seva gent, una suggestiva reflexió sobre l'Islam i una impressionant successió d'imatges on caben la miséria, la brutícia, les olors, però també la llum i la dignitat. La rosa del desert és un llibre molt bell sobre el valor de la tolerància i de l'hospitalitat i, implícitament, una densa interrogació sobre la nostra manera habitual de veure i de viure.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Geologia - Roques i Minerals: ROSA DEL DESERT

La rosa del desierto es una roca sedimentaria evaporítica formada en los desiertos, de ahí su nombre, cuando se forman diversas capas de yeso, agua y arena.Forma cristales muy bellos que recuerdan la forma de una flor, de ahí la denominación de rosa.Suele ser de color arena oscura. Por su composición sería apto para ser usado en la construcción, pero su contenido en arena hace inviable ...

La rosa del desierto - Carlos Puerto, Nivio López -5% en ...

La rosa del desert és una roca sedimentària detrítica formada en els deserts, d'aquí el seu nom, quan es formen diverses capes de guix, aigua i sorra. Forma cristalls molt bells que recorden la forma d'una flor, d'aquí la denominació de rosa. És molt tova i sol ser de color sorra fosca.

LIBROS RELACIONADOS

Coplas A La Muerte De Mi Tia Daniela.pdf

Introducción A Las Ciencias De La Educación.pdf

Leonardo De Sevilla Y La Lucha Contra El Arrianismo.pdf

El Manager.pdf

El Analisis De Lo Institucional En La Escuela: Un Aporte A La For Macion Autogestionaria Para El Uso De Los Enfoques Institucionales (4 Vols.) 1. Notas Teoricas; 2. Cuaderno De Casos; 3. Cuaderno De Tr.pdf

Español Sin Fronteras 2 (1 Casete).pdf

Einstein, El Ratoli Atrapa-gats!.pdf

Desde La Sombra.pdf

Los Hábitos De Lectura.pdf

Maria En La Iglesia Dividida.pdf

Tratado De Arquitectura Hispanomusulmana. Tomo Tercero: Palacios.pdf

El Caso Sankara.pdf

Dali El Discobol.pdf