Tines A Les Valls Del Montcau: Parc Natural De Sant Llorenç Del M Unt I L Obac PDF

ISBN
9788495695536
FECHA
2005
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tines A Les Valls Del Montcau: Parc Natural De Sant Llorenç Del M Unt I L Obac.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,96 MB
El libro Tines A Les Valls Del Montcau: Parc Natural De Sant Llorenç Del M Unt I L Obac en formato PDF. El libro Tines A Les Valls Del Montcau: Parc Natural De Sant Llorenç Del M Unt I L Obac en formato MOBI. El libro Tines A Les Valls Del Montcau: Parc Natural De Sant Llorenç Del M Unt I L Obac en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Tines A Les Valls Del Montcau: Parc Natural De Sant Llorenç Del M Unt I L Obac Image
DESCRIPCIÓN
Les tines enmig de les vinyes són unes construccions insòlites, úniques a tot Catalunya; alguns conjunts són monumentals. Es troben als municipis de Mura, Pont de Vilomara i Rocafort, i Talamanca, al Bages, al paratge del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i a les proximitats del riu Llobregat. Les vinyes estaven plantades en indrets gens accessibles per als carros i, en molts casos, per als animals, a les faldes de les muntanyes, sobre terrasses amb marges de pedra seca. Per tal de facilitar i estalviar el transport de la verema, s’elaborava el vi allà mateix. Amb aquesta finalitat es construïren les tines enmig de les vinyes.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Les tines de les valls del Flequer i del Montcau, al Parc ...

Van ser construïdes al bell mig dels camps, plantades en els llocs més aïllats de les valls del Montcau, a la comarca del Bages. S'han catalogat 103 tines enmig de les vinyes en diferents estats de coonservació. Es troben repartides pel vessant nord-oest del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac, i la seva àrea d ...

Parc Natural de Sant Llorenç i Obac. SL-C 52 Les Tines de ...

Les Valls del Montcau apleguen els municipis de Mura, Navarcles, Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fruitós de Bages i Talamanca. Pobles que conviuen en perfecta harmonia amb el medi natural que els envolta. Tots ells conformen un paisatge singular que es troba al bell mig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

LIBROS RELACIONADOS

...Y No Estar Locos.pdf

Historia De Los Cielos.pdf

Ortografia Catalana. Quadern 8.pdf

Lejos De Panamá.pdf

Juga Amb Marieta 5. 4 Anys.pdf

Calendario Lunar Del Agricultor.pdf

Habladurias.pdf

El Belen Napolitano.pdf

Consultorio Sexual Para Todas Las Especies.pdf

Tratado De Esgrima A Pie Y A Caballo. (Facsimil)..pdf

Villagonzalo Y Sus Anejos: Contrastes Historicos De Un Municipio Junto Al Tormes.pdf

Socios Y Amantes.pdf

Temas De Derecho Presupuestario: Hacienda Publica, Estabilidad Y Presupuestos.pdf