La Imatge De La Mare De Deu De Montserrat PDF

ISBN
9788484155560
FECHA
2003
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Imatge De La Mare De Deu De Montserrat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,66 MB
El libro La Imatge De La Mare De Deu De Montserrat en formato PDF. El libro La Imatge De La Mare De Deu De Montserrat en formato MOBI. El libro La Imatge De La Mare De Deu De Montserrat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es La Imatge De La Mare De Deu De Montserrat Image
DESCRIPCIÓN
Volum col·lectiu, bellament il·lustrat, preparat amb motiu de l’estudi tècnic que es va fer l’any 2001 sobre les característiques materials de la talla de fusta de la Mare de Déu de Montserrat, venerada en aquest Santuari des dels segles XII – XIII. Inclou una minuciosa descripció de la imatge, recerques sobre els orígens de les marededéus romàniques i sobre el lloc que hi ocupa la talla de Montserrat, i importants contribucions sobre aquesta imatge a través de la documentació i de la història. Finalment, s’hi inclou l’informe que els tècnics van redactar sobre l’anàlisi i la restauració de la Mare de Déu de Montserrat, acompanyat de fotografies adients i de radiografies. Bell conjunt que, com diu l’abat Josep M. Soler al seu pròleg, resol molts problemes plantejats, però que a vegades en presenta de nous i estimula a continuar endavant en l’estudi de la història de Montserrat i de la seva imatge.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri ...

Al fons de la cova trobaren la imatge d'una Mare de Déu bruna. Informades les autoritats eclesiàstiques, aquestes decidiren traslladar-la a la seu de Manresa, però era impossible moure-la del lloc, com si indiqués que volia ser venerada a Montserrat.

Imatgeria de la Mare de Déu de Montserrat Public Group ...

Des que, segons la llegenda, es va trobar la imatge de la Mare de Déu a la Santa Cova, des de la fundació del monestir, des de sempre, Montserrat ha estat vinculada a l'espiritualitat.

LIBROS RELACIONADOS

Antología Poética.pdf

El Libro Oficial De Microsoft Combat Flight Simulator 2.pdf

Cocina Vegetariana.pdf

Recetas Bajas En Calorias.pdf

S. M. Eisenstein (2ª Ed.).pdf

Cayucos.pdf

Los Hermanos Karamazov 1.pdf

Las Alegrias Recobradas.pdf

Kiss Comix Nº 183.pdf

Nueva California.pdf

La Pequeña Oruga Glotona En Su Entorno Natural.pdf