Rafegues De Tramuntana PDF

ISBN
9788415824756
FECHA
2014
AUTOR(A)
Marta Veiga
NOMBRE DEL ARCHIVO
Rafegues De Tramuntana.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,10 MB
Descubre el libro de Rafegues De Tramuntana con inmaswan.es. Lea el PDF de Rafegues De Tramuntana en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Rafegues De Tramuntana y otros libros de Marta Veiga.
Inmaswan.es Rafegues De Tramuntana Image
DESCRIPCIÓN
La Laia és una noia que viu sola amb el seu avi Constantí. Una nit, el seu avi li fa entrega del diari íntim de la seva mare, morta quan ella a penes contava mesos d’edat per culpa d’una esclerosi. Quan la Laia comença a llegir el quadern es troba amb una imatge de la seva mare que no és tal i com li havien presentat els seus avis, i que no sap si acaba d’agradar-li. Tot i així continua llegint les seves pàgines, on descobrirà el secret de la identitat del seu pare.Ràfagues de Tramuntana és una tendra història escrita amb senzillesa i capaç d’ablanir els cors més ferms. Una història d’amor passional i filial, més enllà de qualsevol egoisme, envoltada amb els evocadors paisatges de les Balears.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Refugios | Serra de Tramuntana Patrimonio Mundial

RESPONSABILIDAD. En este blog se recogen itinerarios por distintos lugares de la isla, en su mayoría de las sierras que componen nuestra geografía, se describen itinerarios y lugares que nos llaman la atención, merecedores de ser conocidos, pero no pretende ser una guía, tan solo darlos a conocer, pero sobre todo tener un histórico para nosotros, un grupo de amigos que nos apasiona esta ...

MIL ANUNCIOS.COM - Tramuntana. Compra-venta de fincas ...

La serra de Tramuntana és un indret únic des del punt de vista botànic. Destaquen les 25 espècies i subespècies endèmiques, com són: Pinpinella bicknellii, Brassica balearica, Euphorbia fontqueriana, Viola jaubertiana, Brimeura duvigneaudii, Asplenium majoricum.Altres 7 plantes endèmiques de Mallorca, es troben sobretot a la serra.

LIBROS RELACIONADOS

Benjamin Tuterakoa Bidaien Liburua/ Libro De Viajes Benjamín De Tudela.pdf

Diario De Los Sitios.pdf

Dragon Ball Party K.pdf

Crítica De La Economía Clásica.pdf

Cartelera Turia Nº 2642.pdf

Evolución Y Modificación De La Conducta.pdf

Escriure Be 2. Primaria.pdf

Derecho Mercantil.pdf

Castigo.pdf

Modulo Formativo Transversal: Reproduccion Y Archivo. Certificado S De Profesionalidad. Formacion Para El Empleo.pdf