Biografia (Una Novel-la Amb 36 Relats) PDF

ISBN
9788497100762
FECHA
2005
AUTOR(A)
Robert Saladrigas
NOMBRE DEL ARCHIVO
Biografia (Una Novel-la Amb 36 Relats).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,52 MB
Descubre el libro de Biografia (Una Novel-la Amb 36 Relats) con inmaswan.es. Lea el PDF de Biografia (Una Novel-la Amb 36 Relats) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Biografia (Una Novel-la Amb 36 Relats) y otros libros de Robert Saladrigas.
Inmaswan.es Biografia (Una Novel-la Amb 36 Relats) Image
DESCRIPCIÓN
Un retrat directe de les petjades que marquen la vida. Dels estroncaments en la recerca amorosa al desig de fugida de l’entorn habitual. Aquesta sèrie de relats recorre els moments colpidors d’una biografia bastida a partir de l’existència de diversos personatges. El desencís constant en la infància forja la personalitat d’un pare de qui els fills no poden assimilar el seu caràcter. La lletra d’una cançó alleuja un amant de la seva ruptura sentimental. El procés de conversió voluntària d’un home casat i treballador modèlic en un estrany al qual no reconeixen els seus íntims. Des d’un sofisticat ball de disfresses amb sorpresa a la incomunicació expectant dels veïns d’un edifici sòrdid. Amb el seu personal estil ple de matisos, Saladrigas narra de forma intensa la quotidianitat sotmesa a capgiraments fantàstics de l’home contemporani.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Blog de Vicent Sanhermelando Bellver: Biografia

Montserrat Roig i Fransitorra (Barcelona, 13 de juny de 1946 - Barcelona, 10 de novembre de 1991) fou una escriptora en català de novel·les, contes, assaig, reportatges i articles periodístics. Va presentar i dirigir diversos programes de televisió, mitjà en el qual va excel·lir com a entrevistadora a escriptors de generacions precedents.

Juan Eduardo Zúñiga Amaro - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Els relats que el constitueixen, situats en èpoques i llocs diferents i amb protagonistes que canvien d'un a l'altre, saben mantenir, tanmateix, una misteriosa unitat que el lector copsarà a mesura que els transiti: a poc a poc, els contes se li aniran convertint en un ordit narratiu d'exquisida subtilesa, com qui va teixint, a partir d'històries diverses, el canemàs d'una novel·la singular.

LIBROS RELACIONADOS

Miguel Angel. Grandes Figuras Históricas.pdf

Incrementa Tu Energía.pdf

De Sal Y Azucar. Lola Toledano.pdf

Nitos, Cortapicos Y Callares.pdf

La Cancion Del Oso.pdf

Donde El Amor Cambia De Nombre - Carlos De Arce.pdf

Historia Crítica De La Psicología.pdf

Personal Grupo E Corporaciones Locales: Cuestionario.pdf

ÉPoca Moderna Y Contemporánea Tomo I.pdf

Set De Pegatinas De Minnie.pdf

Pack Buenos Días Princesa + Club De Los Incomprendidos: Conociend O A Raul.pdf

Conceptos Fundamentales Del Derecho Hipotecario.pdf

La Ciudad De La Lluvia.pdf

El Caligrafo.pdf

Dies De Pluja - Xavier Vernetta - En Catalan.pdf

El Libro Oficial Adobe Indesign Cs4.pdf

Yoga Para Una Vida Sana.pdf

Construccion Concepto Derecho Administrativo Espa.pdf

Eres Una Caca.pdf