Jocs D Ortografia PDF

ISBN
9788496248397
FECHA
2014
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Jocs D Ortografia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,66 MB
Descubre el libro de Jocs D Ortografia con inmaswan.es. Lea el PDF de Jocs D Ortografia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jocs D Ortografia y otros libros de Vv.aa..
Inmaswan.es Jocs D Ortografia Image
DESCRIPCIÓN
Conté els materials i les instruccions de 50 jocs que treballen dues habilitats: l’auditiva, necessària per a la comprensió del llenguatge i per a la codificació dels sons en grafies, i la visual, imprescindible per a la percepció de tots els elements que configuren una unitat significativa escrita i per al seu emmagatzematge a la memòria. Els destinataris principals d'aquests jocs són els que estan immersos en l'aprenentatge de l'ortografia o bé que necessiten apuntalar-la i reforçar-la. Moltes activitats són possibles a partir de Cicle Mitjà, que és quan comença a treballar-se sistemàticament l'ortografia arbitrària. Si es dosifiquen bé els materials és possible avançar una mica l'edat dels jugadors. Pel que fa al límit superior d'edat, no n'hi ha: la majoria són jocs que també poden entusiasmar i ser útils a jugadors adolescents o adults. També poden ser útils als alumnes nouvinguts perquè els jocs són molt pautats i estan construïts sobre un vocabulari molt funcional i bàsic.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

250 juegos, ejercicios y actividades de ortografía para ...

Amb les lletres s i z representem el so de la essa sonora i amb les lletres s, ss, c i ç representem el so de la essa sorda.La essa sonora es pronuncia fent vibrar les cordes vocals (casa, base, zel, zona). La essa sorda es pronuncia sense la vibració de les cordes vocals (caça, bassa, cel, sona). És important distingir aquests sons perquè la mala pronúncia pot ser la causa d'errors ...

I tu, jugues en català? | Jocs | Consorci per a la ...

activitat núm. :: 1. A principi de síl·laba, davant l i r s'escriu b. Comprova la regla i omple els espais en blanc.

LIBROS RELACIONADOS

Historia De Las Ideas Estéticas En España -Edición Del Centenario - Tres Tomos.pdf

Ecos De Serranía.pdf

Pescado Y Marisco: Del Caviar A Las Gambas, De Los Mejillones Al Rape Y Al Salmon.pdf

Un Lugar A Donde Ir.pdf

Discurs Prefabricat Ii: Fraseologia I Comunicacio Social.pdf

Lengua Castellana Y Literatura, 1º Bachillerato.pdf

Patomas Nº 6.pdf

Les ÀNimes Mortes.pdf

Pasion Por La Cocina Judia.pdf

Bob Esponja: ¡Se Feliz!: Libro Gigante De Colorear Con Pegatinas.pdf