Estadistica Descriptiva PDF

ISBN
9788449025907
FECHA
2009
AUTOR(A)
Xavier Bardina I Simorra, Merce Farre
NOMBRE DEL ARCHIVO
Estadistica Descriptiva.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,99 MB
El libro Estadistica Descriptiva en formato PDF. El libro Estadistica Descriptiva en formato MOBI. El libro Estadistica Descriptiva en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Bardina I Simorra, Merce Farre. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Estadistica Descriptiva Image
DESCRIPCIÓN
L’estadística descriptiva i exploratòria proporciona els elements més b�sics de resum de la informació, un objectiu fonamental en qualsevol �mbit del coneixement i un pas previ per a la inferència. Aquest text és bastant més que un compendi de resultats; es tracta d’un conjunt equilibrat i raonat d’instruments d’estadística descriptiva il·lustrats amb exemples, però també analitzats des d’un punt de vista teòric. Els continguts van des dels descriptius univariants i bivariants fins a les sèries temporals i els nombres índexs, sense entrar mai en procediments d’inferència. Per seguir el manual no es necessita més bagatge matem�tic que la formació adquirida al batxillerat. Es tracta, doncs, d’un llibre molt apropiat per a l’estudi guiat o autònom de l’estadística descriptiva, tant en el nivell de grau com en el de postgrau, i els seus continguts són aplicables a qualsevol branca del coneixement que utilitzi l’estadística. Xavier Bardina Simorra i Mercè Farré Cervelló són professors titulars de l’�rea d’Estadística i Investigació Operativa del Departament de Matem�tiques de la UAB, amb una �mplia experiència docent. Aquest manual sorgeix de la configuració revisada dels apunts de l’assignatura d’Estadística Descriptiva de la titulació d’Estadística que tots dos han impartit. Els interessos de recerca dels autors s’han centrat en la probabilitat i els processos estoc�stics.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Introducción a la Estadística Descriptiva - Estadísticas 】

I. Unidad: Introducción a la Estadística 1.1 Estadística Se denomina Estadística a la rama de las matemáticas que se ocupa de reunir, organizar, presentar, analizar e interpretar datos numéricos y que ayuda a resolver problemas como el diseño de experimentos y la toma de decisiones. 1.2 Tipos de Estadística 1.2.1 Estadística descriptiva

Estadística Descriptiva (definición y conceptos) - Web y ...

Ejercicios de estadística descriptiva para procesos de producción 1 minuto de lectura 1.06.2009 Estamos para servir a la sociedad a través de un entorno virtual que les posibilita compartir y adquirir conocimientos a las personas que desean desarrollar sus competencias personales y profesionales en los campos vinculados con la administración, la empresa y la economía.

LIBROS RELACIONADOS

Zoología.pdf

Manual De Maquinaria De Construcción.pdf

El Ebro En Bici.pdf

1845 - Paleontologia D'orbigny Grabado Iluminado A Mano - Passepartout Doble 3.pdf

Capricornio (Mi Signo Del Zodiaco).pdf

Grave Mistake.pdf

Desde Alemania.pdf

La Reencarnacion.pdf

Cézanne.pdf

L´home Dins El Mirall , La Mascara - Xavier Benguerel - En Catalan *.pdf

Atlas Visual De Los Dinosaurios.pdf

Leviatán (Antología).pdf

Esquitx. Nº234 (C). El Domador I L'elefant. Suplement D´en Patufet.pdf

Album Letras Artes Nº80.pdf

Barcelona, Cuéntanos Más De Gaudí.pdf