Els Fantasmes De Nadal PDF

ISBN
9788486684853
FECHA
2007
AUTOR(A)
Ignasi Blanch, Josep Lorman
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Fantasmes De Nadal.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,93 MB
El libro Els Fantasmes De Nadal en formato PDF. El libro Els Fantasmes De Nadal en formato MOBI. El libro Els Fantasmes De Nadal en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ignasi Blanch, Josep Lorman. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Els Fantasmes De Nadal Image
DESCRIPCIÓN
Al vellíssim senyor Scrooge -té més de dos-cents anys!- el fantasma dels Nadals Futurs li encarrega una missió: anar a veure les vuit persones més poderoses del món i convèncer-les que s’ha de fer alguna cosa perquè la Terra no s’acabi d’espatllar i se’n vagi tot en orris. Li costa, però amb l’ajut de dos lectors del conte i dels tres fantasmes de Nadal, ho aconsegueix i comencen a produir-se canvis. Bé, ara només cal que tots també hi colaborem. En aquesta història, inspirada en el Conte de Nadal, de Charles Dickens, he volgut mantenir l’esperit de regeneració que hi ha en el conte original, però traspasant-ho a la nostra actuació sobre la Terra. Tal com estan les coses, penso que cal que tots pensem en el que podem fer per conservar la salut del nostre planeta, que, ara per ara, sembla força empiocat.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els fantasmes del Nadal — Ajuntament de Pineda de Mar

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la entrega, con la mercancía sin utilizar.

Els fantasmes de nadal | Ignasi blanch | Libro y ebook

La nit de Nadal, el vell senyor Scrooge torna a rebre la visita del fantasma dels Nadals Futurs, que li mostra com aniran maldades al món si no s'hi posa remei. El senyor Scrooge intenta fer reflexionar els caps d'estat dels vuit països més poderosos de la Terra perquè fassin alguna cosa, però fracassa.

LIBROS RELACIONADOS

Hores Viscudes - Josep Rovira I Guell - En Catalan.pdf

Un Món De Colors.pdf

Arritmias: Guia Practica Para La Interpretacion Y Tratamiento (3ª Ed.) (Bolsillo).pdf

Los Chakras. Despierta Tu Energia Vital.pdf

Poble Nou - La Novel.la - Josep Maria Benet I Jornet - En Catalan.pdf

La Rosa Del Desert.pdf

De Vacances.pdf

El Párroco Y Su Parroquia.pdf

La Marrana...pdf

Homeopatía.teoría Y Práctica.pdf

Don Lorenzo Tostado.pdf