El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero PDF

ISBN
9788475969695
FECHA
2002
AUTOR(A)
Marta Molas
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,98 MB
Descubre el libro de El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero con inmaswan.es. Lea el PDF de El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero y otros libros de Marta Molas.
Inmaswan.es El Quimet, L Amic Del Jose Mari Bakero Image
DESCRIPCIÓN
La il·lusió del Quimet d'arribar a ser un jugador de futbol professional se'n va en orris per culpa d'un accident. Ja no pot anar al campus d'estiu del Barça i l'han substutuït pel seu millor amic, que ara li fa la vida impossible. Llavors, en lloc d'enfonsar-se, quan veu unes cries d'òliba en perill, reacciona com un veritable líder i s'arrisca per salvar-les. La seva heroïcitat i la inesperada visita del José Mari Bakero canviaran molt les coses.Les preguntes dels amics del Quimet i de la gent del poble on succeeix aquesta història, les trobaràs contestades pel José Mari Bakero. I també els seus consells per arribar a ser un gran jugador de futbol.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Bakero - Meaning And Origin Of The Name Bakero | NAMEANING.NET

El Quimet, l amic de Jose Mari Bakero. En catalán. Libro tapa blanda. 96 páginas con 16 láminas en color en las que Bakero responde a preguntas y da consejos para ser un buen jugador de futbol.

MARTA MOLAS | Casa del Libro

El Quimet, l'amic del José Mari Bakero. Molas, Marta. 2002. Libro. Descarga en otros formatos . RDF (Turtle) MARC 21 (Catálogo) Contacto: [email protected] Desarrollado por el Ontology Engineering Group en la Universidad Politécnica de Madrid

LIBROS RELACIONADOS

Antoni M. Alcover I Les Dones: El Model Social I El Poder De Les Dones Que Dibuixa Antoni M. Alcover A L Aplec De Rondaiesmallorquines.pdf

Novela Picaresca (Tomo I).pdf

Sis Filles Del Mestre Fideuer, Les.pdf

Los Dioses Debajo De La Lluvia.pdf

Destellos Tras La Tormenta.pdf

Viaje Alrededor Del Mundo.pdf

Petita Historia De Benvingut Socias.pdf

Un Capitán De Quince Años.pdf

Compendio De Teología.pdf

Las Participaciones Preferentes: Un Hibrido Financiero Supletorio Al Capital Social.pdf

Religion Catolica Nazaret (6º Educacion Primaria).pdf

Derecho Audiovisual.pdf

Xcii. Ascensores Hidraulicos Y Electricos..pdf