La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties PDF

ISBN
9788497879842
FECHA
2015
AUTOR(A)
Teresa Colom I Pich
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,24 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Senyoreta Keaton I Altres Bèsties Image
DESCRIPCIÓN
Cinc relats que et glaçaran la sang d?una nova veu en el panorama literari que no deixarà indiferent.La senyoreta Keaton i altres bèsties està format per cinc contes interconnectats. Cada conte explica la vida (i mort) d'una criatura (nen o nena) peculiar, diferent: la senyoreta Clock és una mena de Benjamin Button a la inversa, la vida en un any: neix, creix, s'enamora, viu les quatre estacions i mor.La Caterina, nascuda en estranyes circumstàncies, és una nena que es converteix en balena. En Roc Mortson és un nen amb ungla de garrí, que el seu pare abandonarà a la seva sort. El fill de l'enterramorts és un misteri per a tothom: sembla que ha sortit de sota la terra. I la senyora Petarol ha trobat un nen de gel a la seva cuina.Com hi ha anat a parar, allà? Què els passa, a totes aquestes criatures? Quines són les seves històries? Els seus destins? Les seves vides? Els seus tràgics, alegres o misteriosos finals?

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

LA SENYORETA KEATON I ALTRES BESTIES : Agapea Libros Urgentes

En nuestro sitio encontrará el PDF de La senyoreta keaton i altres bèsties y otros libros del autor Teresa Colom. Amb el detonant del naixement d?un infant, Teresa Colom repassa l?existència des de l?inici fins a la mort i crea un univers complet, de vegades cruel, ...

LA SENYORETA KEATON I ALTRES BESTIES (EBOOK) : Agapea ...

DESCRIPCIÓN. La senyoreta Keaton i altres bèsties està format per cinc contes interconnectats. Cada conte explica la vida (i mort) d'una criatura (nen o nena) peculiar, diferent: la senyoreta Clock és una mena de Benjamin Button a la inversa, la vida en un any: neix, creix, s'enamora, viu les quatre estacions i mor.

LIBROS RELACIONADOS

Teatro. La Muerte De Un Viajante - Todos Eran Mis Hijos.pdf

Crea Tu Jardin (Sticker Storybook).pdf

Eat Right, Be Bright.pdf

Fantasía Y Horror.pdf

Trento, Un Problema: La ÚLtima Convocación Del Concilio (1552-1562) I Estudio.pdf

El Gran Libro Del Futbol.pdf

Historia De Una Inquietud.pdf

Proceso Civil E Idiologia: Un Prefacio, Una Sentencia, Dos Cartas Y Quince Ensayos.pdf

Tus Lunes Nunca Volverán A Ser Lo Mismo.pdf

El Oso Cansado.pdf

Donem La Cara I Cinc Col·loquis.pdf

Administracion De Organizaciones En El Entorno Actual.pdf