Tirant Lo Blanc PDF

ISBN
9788429757118
FECHA
2005
AUTOR(A)
Joanot Martorell
NOMBRE DEL ARCHIVO
Tirant Lo Blanc.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,37 MB
Descubre el libro de Tirant Lo Blanc con inmaswan.es. Lea el PDF de Tirant Lo Blanc en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tirant Lo Blanc y otros libros de Joanot Martorell.
Inmaswan.es Tirant Lo Blanc Image
DESCRIPCIÓN
Aquesta edició aplega els quaranta-sis fragments del Tirant lo Blanc prescrits pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a lectura prescriptiva al Batxillerat. Inclou a més un estudi preliminar, propostes de treball, resums de l’argument i detallats comentaris per a l’estudi específic de cadascun dels textos seleccionats, a càrrec de Jordi Galves, professor de literatura a la universitat Pompeu Fabra, membre de l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona i crític literari a La VanguardiaTirant lo Blanc, probablement escrita a Barcelona entre 1460 i 1465, es va convertir en una novel·la sense públic fins que Martí Joan de Galba la va fer imprimir en 1490 a la ciutat de València, a l’impremta de Nicolau Spíndeler. Des d’aleshores i gràcies a la traducció castellana de Diego de Gumiel de 1511 (que va llegir Miguel de Cervantes), a l’italiana de Lelio Manfredi (Venècia, 1538) i a la francesa del comte de Caylus (París 1737), s’ha convertit en un clàssic indiscutible de la literatura universal i en la novel·la més important de la tradició catalana de tots els temps. Escrita amb una tècnica de collage i amb un gust per la paradoxa a la manera de Boccaccio, representa un dels punts de referència inexcusables per al món modern del segle XXI.Joanot Martorell, nascut a València entre 1405 i 1411 i mort el 1465, és el primer gran novel·lista de la literatura catalana. Cavaller bregós, home de confiança d’Alfons el Magnànim, primer, i més tard del príncep de Viana, va caure en desgràcia al final de la seva vida com a oponent del rei Joan II Sense Fe durant la nostra guerra civil del segle XV.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tirant lo blanch - Grupo editorial - Lo vemos diferente

Tirant lo Blanch, una librería virtual en la que se incorporan las nuevas tecnologías para dar mayor satisfacción al cliente

TIRANT LO BLANC (CATALÀ) | JOANOT MARTORELL | Comprar ...

Recursos educativos (Test): Test Tirant lo Blanc (1º bachillerato - literatura) - En aquest test haureu d'aplicar tot el que sabeu sobre l'obra de Tirant lo Blanc i Joanot Martorell.

LIBROS RELACIONADOS

Más Allá De La Comunicación Interna. La Intracomunicación.pdf

La Eterna Historia.pdf

Ley Y Reglamento Hipotecarios.pdf

La Princesa De Babilonia I L Home Que Guanyaba Quaranta Escuts.pdf

Illes I Imperis N 15.pdf

Mario Schmolka (Fotografias Eroticas Femeninas) (Ed. Multilingüe Español-ingles-frances-aleman-italiano).pdf

Principios Del Diseño En Color.pdf

La Verdor I L Absent.pdf

Keith Haring 2006 (Mini-calendario).pdf

Fanhunter Barnicity Tales.pdf

La Cárcel Y Sus Consecuencias. La Intervención Sobre La Conducta Desadaptada..pdf

El Zahir.pdf

Las Mejores Novelas Contemporáneas. Xi.pdf

Psicologia De La Ceguera.pdf