Illa Perill PDF

ISBN
9788448832599
FECHA
2011
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Illa Perill.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,42 MB
El libro Illa Perill en formato PDF. El libro Illa Perill en formato MOBI. El libro Illa Perill en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Illa Perill Image
DESCRIPCIÓN
Ets capaç de sobreviure a Illa Perill?El teu avió sha estavellat... només pots comptar amb tu mateix... i aquesta illa és MOLT perillosa! Hi ha dinousaures, pirates, i fins i tot alienígenes! Com tho faràs per fugir?Per sort, disposes dun EQUPI DE SUPERVIVÈNCIA que conté tot allò que necessites per completar sis missions importants...1 AJUDA la mare dinousaure a trobar els seus cinc ous.2 CONSTRUEIX una catapulta per a les criatures arborícoles.3 INSTAL·LA una tirolina per als trols.4 IMPROVISA un rai per als alienígenes.5 CERCA els animals mortífers de lexplorador.6 TROBA el tresor dels pirates.Aleshores... construeix el teu vehícle i... FUIG!

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Perill d'extinció (població de l'illa de Menorca)

El follet Oriol i els seus amics reben una notícia molt preocupant: l'illa llunyana de Tomuku, on viuen els buscadors de perles, està envoltada de deixalles de plàstic. La brutícia del mar no permet bussejar als tomukis, posa en perill la supervivència de les tortugues i deixa atrapats els peixos en el fons marí.

Google Maps

İletişim: https://www.facebook.com/profile.php?id=1269493449 Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa Beklemedim...

LIBROS RELACIONADOS

Viena 2006 (Guias Visuales).pdf

Ser Feliz Es Facil. Prohibido Enamorarse.pdf

Ley De Enjuiciamiento Criminal (18ª Ed): Comentarios, Jurispruden Cia, Doctrina, Concordancias.pdf

Oficiales 1ª - 2ª Conductor (Temas 15 - 28) (Temario).pdf

La Causa Ilicita: Delimitacion Y Efectos.pdf

De Los Amores Negados.pdf

Poesia Completa I.pdf

Falconry In Arabia. Foreword By Wilfred Thesiger.pdf

Para Leer A Neruda.pdf

Enfermedades Y Plagas Del Olivo (3ª Ed.).pdf