Obres Historiques I PDF

ISBN
9788497100793
FECHA
2005
AUTOR(A)
William Shakespeare
NOMBRE DEL ARCHIVO
Obres Historiques I.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,70 MB
El libro Obres Historiques I en formato PDF. El libro Obres Historiques I en formato MOBI. El libro Obres Historiques I en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor William Shakespeare. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Obres Historiques I Image
DESCRIPCIÓN
Les intrigues i les passions al voltant de la corona anglesa centren la primera tetralogia lancastriana de William Shakespeare. Aquesta sèrie comença amb el regnat de Ricard II, segueix amb el d’Enric IV i acaba amb el d’Enric V. Ricard II transcorre durant els dos últims anys de vida d’aquest monarca, a qui el seu cosí usurpa la corona i n’ordena l’assassinat. Amb mestria, aquesta obra presenta un Ricard II que en un primer moment és un rei sense escrúpols i que, a punt de perdre el poder, inspira una profunda compassió. Un cop ha aconseguit la corona, Enric IV es manté al tron fins a la seva mort. La primera part d’Enric IV introdueix el príncep Hal i el seu amic de taverna i de bordell Falstaff, un dels personatges emblemàtics de Shakespeare. En canvi, la segona part de l’obra passa de l’alegria en la relació dels dos amics al canvi d’actitud produït en el príncep, que amb motiu de l’inici del seu regnat com a Enric V es mostra racional i calculador. A Enric V, el rei fins i tot arriba a l’extrem de desterrar Falstaff, a qui trenca el cor. En conjunt, una sèrie d’obres que retrata de forma vigorosa i intemporal els comportaments humans davant les tensions pròpies del poder. Aquest volum compta amb la traducció i les respectives introduccions a cadascuna de les obres del poeta Salvador Oliva, traductor de tota la producció de Shakespeare, la qual es publicarà a la Biblioteca Pompeu Fabra, on de moment ja s’han editat quatre volums de peces teatrals, inclòs aquest últim.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Hamacaonline | obres | El camino de Moisés

Les fonts històriques i la seva classificació 1. LES FONTS HISTÒRIQUES I LA SEVA CLASSIFICACIÓ Les fonts històriques són qualsevol testimoni (escrit, oral, material) que permet la reconstrucció, l'anàlisi i la interpretació dels esdeveniments històrics.

Arte cristiano - Wikipedia, la enciclopedia libre

En nuestro sitio web de TV-EFIR.COM puede encontrar el libro de Obres historiques i en formato PDF. Más de 110,000 libros, únete a nosotros !!! Obres historiques i es un gran libro escrito por el autor William Shakespeare.

LIBROS RELACIONADOS

Mini Block De Notas.pdf

Herederos Del Jaguar Y La Anaconda.pdf

La Iliada (34ª Ed.).pdf

Carta De Cargamento (Lbill Of Loading). Impreso, 16 X 21cm. Los Huecos Rellenados A Mano.pdf

Nyam-nyam.pdf

Cuando Florezcan Los Cerezos.pdf

Santuario Nº 3.pdf

El Camino Del Mindfulness.pdf

Teatro Español 1960-1961.pdf

Grandes Descubrimientos Y Exploraciones Viii.pdf