El Llibre De La Ratafia: Ratafies I Licors D Herbes De Tot El Mon PDF

ISBN
9788495684264
FECHA
2001
AUTOR(A)
Jaume Fabrega
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Llibre De La Ratafia: Ratafies I Licors D Herbes De Tot El Mon.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,45 MB
El libro El Llibre De La Ratafia: Ratafies I Licors D Herbes De Tot El Mon en formato PDF. El libro El Llibre De La Ratafia: Ratafies I Licors D Herbes De Tot El Mon en formato MOBI. El libro El Llibre De La Ratafia: Ratafies I Licors D Herbes De Tot El Mon en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Fabrega. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es El Llibre De La Ratafia: Ratafies I Licors D Herbes De Tot El Mon Image
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre ens ensenya els orígens, la història i l’elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d’una documentació exhaustiva referent tant als Països Catalans com arreu. És, a més, un excel•lent manual per conèixer les herbes, les espècies i les fruites útils per fer licors, així com per a altres usos culinaris. Jaume Fàbrega, el més prestigiós escriptor gastronòmic del nostre país, ja havia demostrat el seu coneixement del tema als 8 volums de l’obra La cuina catalana i al Llibre de les herbes i les espècies. Aquest llibre ens ensenya els orígens, la història i l’elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d’una documentació exhaustiva referent tant als Països Catalans com arreu. És, a més, un excel•lent manual per conèixer les herbes, les espècies i les fruites útils per fer licors, així com per a altres usos culinaris. Jaume Fàbrega, el més prestigiós escriptor gastronòmic del nostre país, ja havia demostrat el seu coneixement del tema als 8 volums de l’obra La cuina catalana i al Llibre de les herbes i les espècies.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Licors De Cireres D' Arboç

La ratafia paso a paso que el año pasado quedo muy buena: Receta de ratafia de la despensa de Valonga Jaume Fabregas , tiene un blog interesantísimo y también un libro sobre el tema: " El llibre de la ratafia.Ratafies i licors d' herbes de tot el món" (Cossetània Edicions, Valls, 2 edición), una recopilación de hierbas y recetas para la elaboración de licores de hierbas.

El Llibre De La Ratafia : Ratafies I Licors D´Herbes De ...

El Llibre de la Ratafia: Ratfies i Licors d Herbes de tot el mon [JAUME FABREGA] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Aquest llibre ens ensenya els orígens, la histò, ria i l'elaboració de la ratafia i altres licors

LIBROS RELACIONADOS

Fil I El Cocodril.pdf

Pasajeros Del Viento.pdf

Olvidamos Porque Debemos Olvidar.pdf

Tribulaciones Hispanicas.pdf

El Pesa Nervios.pdf

Atlas Electoral De La Región De Murcia.pdf

Evangelio 2014 (Pequeño).pdf

Tu Parles ! 2 En Ligne.pdf

El Eurocomunismo: Su Historia, Su Desarrollo Y Sus Protagonistas.pdf

Coq Rouge. La Historia De Un Espía Sueco.pdf

Grandes Matematicos De La Historia Hasta El Siglo Xviii.pdf

La Crisis De Fin De Siglo: Ideología Y Literatura.pdf

María Cristina, La Reina Burguesa..pdf

Ii Inventario Forestal Nacional: 1986-1995: Andalucia: Almeria.pdf

La Biblia.pdf

Sepin Net 279: Repercusion De Impuestos. Contratos Anteriores Al 9 De Mayo De 1985 (Abril 2007).pdf