Franklin I La Lluna A La Lluna PDF

ISBN
9788417492823
FECHA
2019
AUTOR(A)
Jen Campbell, Katie Harnett
NOMBRE DEL ARCHIVO
Franklin I La Lluna A La Lluna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,68 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Franklin I La Lluna A La Lluna en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Franklin I La Lluna A La Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Franklin I La Lluna A La Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Franklin I La Lluna A La Lluna Image
DESCRIPCIÓN
* A la Lluna i al seu millor amic, en Franklin el drac, els encanten les històries i volen visitar tots els llocs sobre els quals han llegit als llibres. Pel camí, troben moltes criatures màgiques, però hi ha un problema... No recorden on viuen els dracs! Remouen cel i terra, però tot és debades fins que, una tarda, la tortuga de la Lluna, en Neil Armstrong, es fixa en alguna cosa que es mou allà dalt del cel... Junts emprenen la més gran aventura de les seves vides: Un viatge a la Lluna, amb l'esperança de trobar la família que en Franklin va perdre fa molt de temps. De les creadores de La llibreria voladora d'en Franklin arriba un altre esplèndid conte sobre dos amics amants dels llibres.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

En Franklin i la Lluna a la Lluna by Editorial Blume - Issuu

Datos de Una lluna a l'aigua. UNA LLUNA A L'AIGUA es una canción de Txarango que se estrenó el 14 de marzo de 2017, este tema está incluido dentro del disco El Cor de la Terra.Agradecemos a Veromúsica por haber sudido la letra de Una lluna a l'aigua.

Franklin I La Lluna a La Lluna | 9788417492823 | Campbell ...

Jen Campbell és una guardonada poeta i escriptora de narrativa breu. És autora de l'exitosa sèrie de Sunday Times, Weird Things Customers Say in Bookshops i The Bookshop Book. En 2016 va rebre el premi Eric Gregory de poesia. Jen va treballar com a llibretera durant deu anys i ara dirigeix un canal a You Tube, on parla sobre llibres; així matei...

LIBROS RELACIONADOS

Cosmetologia Aplicada A La Peluqueria (Ciclos Formativos De Grado Medio).pdf

Classics I Moderns (4ªed.).pdf

Historia De La Música. El Siglo Xvii.pdf

Bombas Centrífugas. Su Funcionamiento, Construcción Y Cálculo.pdf

Sobre El Lenguaje De Los Antropoides.pdf

Sociedad Global Y Nuevas Tecnologias De La Informacion: Los Retos De La Comunicacion Social Ante La Liberacion Del Mercado Europeo.pdf

Campo Raso (Antología De Relatos).pdf

Santillana Del Mar - Ilustrado.pdf

Sam Sam: ¿Donde Ha Ido Super Julia?.pdf

Carlistas De Antaño..pdf

De La Etnologia A La Antropología: Sobre El Enfoque Crítico En Las Ciencias Humanas.pdf

El Conflicto De La Autonomia Local Ante El Tribunal Constituciona L.pdf

Fellini Desde Barcelona.pdf

Geometría Del Hechizo.pdf