Lo Desengany PDF

ISBN
9788429702101
FECHA
1900
AUTOR(A)
Francesc Fontanella
NOMBRE DEL ARCHIVO
Lo Desengany.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,99 MB
Descubre el libro de Lo Desengany con inmaswan.es. Lea el PDF de Lo Desengany en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Lo Desengany y otros libros de Francesc Fontanella.
Inmaswan.es Lo Desengany Image
DESCRIPCIÓN
"La descoberta de l’obra d’aquest poeta capgira la idea sobre el barroc com un període decadent de la literatura catalana"L'obra de Francesc Fontanella (1622 - 1682 o 1683), descoberta en bona part els últims anys, desmenteix el concepte de Decadència aplicat a la literatura catalana del Renaixement i el Barroc. La poesia de Fontanella té una qualitat poètica, amplitud temàtica, varietat formal i ambició retòrica sense paral·lel en la literatura moderna en llengua catalana. La seva presència en els plans d’estudis universitaris s’està normalitzant i poetes com Pere Gimferrer el reivindiquen, però encara no s’ha fet justícia amb un poeta tan important com Fontanella. Els poemes seleccionats (amb ortografia modernitzada) són anotats per a la comprensió d’un lector actual i van precedits d’una introducció que dóna compte de la interrelació entre la seva vida, apassionant, i la seva obra.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Columna de paper: Lo desengany

El Desengany és una peça fonamental de la dramatúrgia catalana. Tant pels elements formals -presentació de temes mitològics, teatre dins el teatre, etc. -com per l?amarguesa relativa de la conclusió- assumpció del desengany amorós com a valor positiu-, l?obra és tota amarada de la sensibilitat del seu temps, el Barroc.

Poesías, Francesc Fontanella | Crítica de Libros

Provided to YouTube by Record Union Desengany · Randellaires a suara ℗ (c) Record Union Released on: 2010-11-23 Artist: Randellaires Arranger: Randellaires C...

LIBROS RELACIONADOS

Eñe Revista Para Leer Nº 33: Lujos.pdf

Poemas Nahuall.pdf

Los Amores De Cinco Minutos.pdf

Atenas (Guias Visuales Top 10).pdf

El Arrogante Español O Caballero De Milagro.pdf

Un Año En Los Bosques.pdf

Concepcion Arenal.pdf

Encara Una Filosofia De La Historia.pdf

Erótica Sagrada.pdf

Enciclopedia Del Arte (4).pdf

Los Siete Saberes Necesarios Para La Educación Del Futuro.pdf

Mas De Sábanas.pdf

Esquitx. Nº149 (D). El Convidat Misterios. Suplement D´en Patufet.pdf

Ingenieria Del Software (6ª Ed.).pdf

Coreldraw 9 (Guia De Iniciacion).pdf

Las Noches Del Diablo.pdf