Sangtrait. Vint Anys Emprenyant Els Veins PDF

ISBN
9788415191735
FECHA
2013
AUTOR(A)
Ivan Allue Montilla
NOMBRE DEL ARCHIVO
Sangtrait. Vint Anys Emprenyant Els Veins.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,99 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Sangtrait. Vint Anys Emprenyant Els Veins en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Sangtrait. Vint Anys Emprenyant Els Veins en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sangtrait. Vint Anys Emprenyant Els Veins en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Sangtrait. Vint Anys Emprenyant Els Veins Image
DESCRIPCIÓN
El rock´n´roll, que tal dia, van posar-se a compondre, partint d´idees comunes. Una historia que hem d´acotar des de finals dels setanta fins a les acaballes de l´any 2001, quan Sangtraït va regalar-nos l´últim concert. Allà es va posar fi a la carrera del grup de rock dur en català per excel·lència, un grup amb un públic molt fidel, que sempre els ha estimat molt, en part, perquè han estat gent humil i molt assequible, ja des del primer concert a Capmany fins el comiat a la sala Razzmatazz. Enrere van deixar dues dècades viscudes per una colla d´amics que va començar fent música a La Jonquera i va acabar tocant davant de 22.104 persones al Palau Sant Jordi i venent prop de 200.000 discos. Sangtraït sempre varen ser els dolents de la pel·lícula, dins l´extingit fenomen del "Rock Català" on se´ls va encasellar, i van aprofitar l´avinentesa per a demostrar que fent rock dur també es pot arribar lluny, passant la mà per la cara a tots els mitjans de comunicación que no havien cregut mai en ells. En aquest llibre trobarem reflexions sobre cadascun dels treballs que Sangtraït varen publicar (posant-los en context respecte al que s´acomplia a Espanya i a la resta del món, quant a rock dur es refereix), al·lusions als concerts més significatius de la seva trajectòria, opinions d´exmembres i amics del grup i, evidentment, els punts de vista totalment actualitzats dels cinc components de Sangtraït. Veurem també com ha evolucionat la vida d´uns entrañables músics altempordanesos un cop varen decidir posar fi a Sangtraït, descobrirem la seva cara més amable, i ens explicaran a què s´han dedicat tots aquest anys. Sangtraït ja és història, però no volem pas que quedi en l´oblit, tan la seva música com els components que en formaven part així ho mereixen.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

ARA TOCA SANGTRAÏT - Home | Facebook

Sangtraït va ser un grup de hard rock i heavy metal amb reminiscències fantàstiques i medievals. Va formar-se l'any 1982 a la Jonquera i va ser molt diferent dels altres grups de la seva generació.. Van assolir una gran popularitat a finals dels vuitanta i durant la dècada dels noranta, gràcies a cançons com "El vol de l'home ocell", "Somnis entre boires" i "Els senyors de les pedres".

Sangtraït — Wikipédia

Comprar Libros de música. Sangtrait. vint anys emprenyant els veins - iván allúe montilla - quarentena ediciones - 2013. Lote 199765472

LIBROS RELACIONADOS

Enviados Especiales.pdf

Potsdamer Platz (Berlin); Plaza De Los Naranjos (Marbella).pdf

El Libro De Las Letras Perdidas.pdf

Historia Del Espíritu Ruso. 1 La Santa Rusia.pdf

El Entusiasmo. Precaridad Y Trabajo Creativo En La Era Digital.pdf

Delta.pdf

La Guineu I La Cigonya: Faula De La Fontaine (3ª Ed.).pdf

Puedo Prometer Y Prometo . Mis Años Con Adolfo Suárez.pdf

Calculo Infinitesimal I (Vol.ii) (5ª Ed.).pdf

Reino De Ladrones (Seis De Cuervos Ii).pdf