Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La Imatge De La Marca PDF

ISBN
9788497662222
FECHA
2007
AUTOR(A)
Monika Jimenez
NOMBRE DEL ARCHIVO
Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La Imatge De La Marca.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,34 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La Imatge De La Marca en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La Imatge De La Marca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La Imatge De La Marca en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La Imatge De La Marca Image
DESCRIPCIÓN
En l'àmbit empresarial i de les institucions públiques, un esdeveniment és l'actuació que té per objectiu principal transmetre missatges corporatius que ajudin a configurar una imatge de marca. Les accions per aconseguir-ho poden ser des de les tradicion als reunions privades fins als espectaculars viatges d'incentius passant per la presència en fires i salons o bé pel llançament publicitari del producte.Aquestes accions, individualment o bé combinades, constitueixen avui una eina potent de comunica ció que associa uns valors a la marca, alhora que els acosta als receptors/consumidors tenint presents les seves expectatives.Aquest volum exposa tots aquells recursos, procediments i tècniques útils i necessaris per a la creació, difusió, potenciaci ó o consolidació de la imatge de marca.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Consultora de comunicació i protocol a Barcelona

La idea inicial d'organitzar una Exposició Universal a Barcelona la va tenir un empresari, Eugenio Serrano.Davant la impossibilitat de Serrano de dur a terme l'esdeveniment en solitari, va assumir el projecte l'alcalde de Barcelona Francesc Rius i Taulet, que es va envoltar d'un grup d'empresaris de la ciutat que, al costat de l'alcalde, van formar l'anomenat "Comitè dels vuit".

Manual De Gestio D Esdeveniments: La Construccio De La ...

Marc Sardá David Castillo Editorial Anagrama José «Pepín» Bello ha sido protagonista de uno de los períodos más ricos de la cultura española, ahí donde coinciden las generaciones del 98, del 14 y del 27. En 1915 ingresa en la Residencia de Estudiantes, donde trabará amistad íntima con una generación revolucionaria: García Lorca, Alberti, Buñuel y Dalí.

LIBROS RELACIONADOS

El Imperio Hispánico 1479-1665.pdf

Geografia Fisica De España (02307ud01a03).pdf

Decameron.pdf

Trilogía De Los Guardianes, 1. Las Estrellas De La Fortuna.pdf

Galileo Galilei.pdf

Ganemos El Catalan! (El Vasco, El Gallego) / Ventajas De La Norma Lizacion Lingüistica.pdf

Corazón Leal.pdf

Enfermedad De Alzheimer Y Otras Demencias Neurodegenerativas.pdf

Analisis Funcional.pdf

Las Ideologías Y Los Movimientos Sociales.pdf

Las Iglesias De San Pedro De Tarrasa - Ilustrado.pdf

El Niño Perverso.pdf

Tormenta De Espadas (Saga Cancion De Hielo Y Fuego 3) (2 Vols).pdf

La Entrevista Pastoral.pdf