De Vacances Amb La Pepa 3 Anys (Peppa Pig) PDF

ISBN
9788437200699
FECHA
2014
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
De Vacances Amb La Pepa 3 Anys (Peppa Pig).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,92 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de De Vacances Amb La Pepa 3 Anys (Peppa Pig) en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de De Vacances Amb La Pepa 3 Anys (Peppa Pig) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee De Vacances Amb La Pepa 3 Anys (Peppa Pig) en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es De Vacances Amb La Pepa 3 Anys (Peppa Pig) Image
DESCRIPCIÓN
Un quadern d'activitats protagonitzat per la porqueta Pepa ple de material divertit i pràctic especialment dissenyat per desenvolupar les habilitats de nens de 3 anys.Als tres anys el vostre fill inicia l'etapa creativa, comença a mostrar interès i aptituds per retallar, seguir línies, dibuixar formes més precises... També comença a situar-se en el temps, a assimilar hàbits i costums, i, molt important, a comunicar-se mitjançant la paraula. A més, perfecciona la grafomotricitat amb els primers gargots, aguditza la capacitat d'observació, l'anàlisi de l'entorn i dels diferents espais.Per aquest motiu les activitats que es proposen en aquest quadern estan classificades en tres àmbits: identitat (Sobre mi), medi físic i social (El meu entorn) i comunicatiu i de representació ( M'expresso).Amb el quadern d'activitats De vacances amb la Pepa (3 anys), a més de divertir-se, el vostre fill desenvoluparà les competències bàsiques que l'ajudaran a començar ben preparat el curs escolar.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Pepa Pig. De vacances amb la Pepa. (Quadern d'activitats 3 ...

¡Acompaña a Peppa Pig, George y Papá Pig en un día lleno de sorpresas! Papá Pig ha preparado un día lleno de tareas, primero irán a comprar, luego a comer con la abuela y el abuelo Pig y más tarde le acompañarán un rato a trabajar. Pero lo que parecía ser un día como otro cualquiera se convierte en toda una aventura. Y es que Papá Pig hace que cada día sea especial.

Libros de ALTEA - POPULAR LIBROS S.L..

Cómpralo en Mercado Libre a $ 918.00 - Compra en 12 meses - Envío gratis. Encuentra más productos de Libros, Revistas y Comics, Libros.

LIBROS RELACIONADOS

Contes De Sempre (T. I).pdf

Electronica (5ª Ed.).pdf

Coneixement Del Medi Natural.pdf

Fugas.pdf

El Alma De La Toga.pdf

Cosas: Anecdotario De Euskal Herria.pdf

Ayer, Hoy Y Mañana Ii.pdf

Luces Del Norte.pdf

Tothom A L Escola. (El Meu Amic, El Monstre. Nivell 1). Explora Ed. 2018.pdf

Arquitectura (Pc Cuaderno).pdf

Soy Inmortal Y Estoy Vivo: Gil J. Wolman.pdf

Ossa Major.pdf

Poesías Líricas.pdf

Barcelona Barrio A Barrio - Guia De La Ciudad - Muy Ilustrado.pdf

Serveis Socials. Aspectes Historics, Institucionals I Legislatius.pdf

El Cadáver Ausente 1.pdf

La Nube Y La Tribu.pdf

Los Finisterres Atlánticos En La Antigüedad. ÉPoca Prerromana Y Romana..pdf

Test Oposiciones Auxiliar De Enfermeria Servicio De Salud De Cast Illa La Mancha.pdf