Les Dues Cares De La Lluna PDF

ISBN
9788478712809
FECHA
2005
AUTOR(A)
Asha Miro
NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Dues Cares De La Lluna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,23 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Dues Cares De La Lluna en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Les Dues Cares De La Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Dues Cares De La Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Les Dues Cares De La Lluna Image
DESCRIPCIÓN
El 1974, una nena índia de sis anys aterrava a laeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius. Dues dècades, lAsha Miró va viatjar al seu país dorigen per retrobar els fils de la seva història. Daquella experiència en va sortir La filla del Ganges (publicat en català per Edicions de La Magrana i en castellà per Editorial Lumen; també el publicarà Sirene Uitgeverij en holandès i Editions Bibliophane en francès), un llibre que va commoure milers de persones. Va ser tan gran el ressò que, lany 2003,va tornar a lÍndia per filmar un documental basat en el llibre. El que no sospitava ningú és que lAsha Miró havia rebut feia pocs dies un email de lÍndia que li insinuava que encara hi havia coses del seu passat que en el primer viatge no havia descobert.Les dues cares de la lluna és la crònica daquest segon viatge als orígens de lAsha Miró. A través del seu llenguatge proper, íntim, reconstruïm una infància plena de misèria però també destimació, i amb ella coneixem les sorpreses increïbles que li amagava aquell email. Perquè en el segon retorn a lÍndia, lAsha descobrirà que algunes coses no són exactament com li havien explicat, i shaurà desforçar a buscar totes les peces que li falten per reconstruir el puzzle del seu passat. El que troba supera de lluny tots els seus somnis i és dins lespàgines daquest llibre.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dues Cares De La Lluna, Les (Daniel King 3 ...

Monstres mítics, acció, podcasts, humor... i pizza. Molta pizza. No és la primera vegada que el Dani, la Vera, el Miki i l'Àlex s'enfronten a monstres llegendaris.

Daniel king 3. les dues cares de la lluna - Librería Cydonia

Monstres mítics, acció, podcasts, humor... i pizza. Molta pizza. No és la primera vegada que el Dani, la Vera, el Miki i l'Àlex s'enfronten a monstres llegendaris.

LIBROS RELACIONADOS

Puertas.pdf

Pedagogia Social: Guia Didactica (Uned) (48503gd01a01).pdf

Concili Vatica Ii: Constitucions, Decrets, Declaracions.pdf

La Bruixa Maduixa.pdf

Como Escalar, Septimo Grado.pdf

El Eneagrama Y La Cabala.pdf

La Cocina De Martin Berasategui.pdf

Sileno Nº 18: Variaciones Sobre Arte Y Pensamiento (Junio 2005): La Lectura.pdf

Serendip, A L Atac!.pdf

El Mon Culinari De Santi Santamaria.pdf

Aprendizaje Cooperativo En Las Aulas: Fundamentos Y Recursos Para Su Implantacion.pdf

Barbie Quiero Ser Super Color.pdf

Mitología Griega.pdf

El Proceso De La Comunicación: Introducción A La Teoría Y A La Práctica.pdf

Como Crear Una Empresa Exitosa.pdf

Sapientia Aedificavit. Una Biografia De L'estudi General De La Universitat De València.pdf

Cool Restaurants Moscow.pdf

La Naturaleza Y La Norma: Lo Que Nos Hace Pensar.pdf