Remeis I Apunts De L Amic Salvi PDF

ISBN
9788496496026
FECHA
2011
AUTOR(A)
Nuria Bassets
NOMBRE DEL ARCHIVO
Remeis I Apunts De L Amic Salvi.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,79 MB
El libro Remeis I Apunts De L Amic Salvi en formato PDF. El libro Remeis I Apunts De L Amic Salvi en formato MOBI. El libro Remeis I Apunts De L Amic Salvi en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Nuria Bassets. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Remeis I Apunts De L Amic Salvi Image
DESCRIPCIÓN
«El combat contra la desmemòria que portem a principis del segle XXI és ben diferent del que podien haver d’entaular la gent de principis del segle XIX. Nosaltres tenim accés fàcil a reculls d’informació que ells no arribaren a somniar, com llibres i enciclopèdies. I nosaltres mateixos, sigui quina sigui la nostra professió, estem escrivint gairebé diàriament, quan molts d’ells prenien paper i ploma només excepcionalment.» Amb aquestes suggeridores paraules enceta Josep M. Marquès, arxiver diocesà de Girona, el seu pròleg a aquest llibre sorprenent, inesperat, que recull la transcripció duta a terme, per part de Núria Bassets, d’una llibreta d’apunts i de remeis d’un masover, Salvi Romaguera, del poble de Serra de Daró. L’obra suposa un autèntic testimoniatge i un vertader descobriment, que gràcies a Núria Bassets avui podem gaudir amb tota la seva esplendor i màgia, i ens retorna a una època que ens és misteriosa, intrigant. Aquest llibre, entre altres coses, inclou 70 receptes de remeis, 2 receptes per a conservar el vi, una recepta per a fer garnatxa, una altra per a adobar pells, els apunts personals del Salvi i delmes i primícies.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

l'exercici físic en el 'regimen sanitatis' d'arnau de ...

BASSET, Núria: REMEIS I APUNTS DE L'AMIC SALVI.- Editorial Omicron. Col.lecció Crisàlide. 1a. edició, juny 2005.Transcripció d'un llibre de remeis casolans i altres anotacions de Salvi Romaguera, pagès nascut el 1799, fill del poble de Serra de Daró. Publicat per Remeiers i Remeieres.

Bibliografia | Web oficial de l'Ajuntament de Serra de Daró

Biografía. Artur Carbonell era hijo del comerciante y futuro alcalde de Sitges Pere Carbonell i Mestre y de Sebastiana Carbonell i Termes. Cuando acabó los estudios del bachillerato empezó en 1923 la carrera de arquitectura, estudios que abandonó para consagrarse a la pintura.En 1925 expuso obra suya en el marco de la Exposición Histórica del Arte Sitgetà que se hizo en el Casino Prado ...

LIBROS RELACIONADOS

Formschonheit Y Arquitectura.pdf

Manual De Geografia Turistica D Europa.pdf

La Luna En Sus Manos (Leo Con Disney A Partir De 8 Años).pdf

Mi Amor Tiene Orejitas Bailonas Y Rosadas.pdf

Mutua Manresana De Seguros Sociales (Manresa).pdf

Estudios Sobre Maria Zambrano.pdf

Nueva Guia De La Ciencia.pdf

1960-1980 Transicions I Canvis A Les Terres De Parla Catalana.pdf

Cansó Del Comte D'urgell, En Jaume Lo Desditxat, Dictada Per N' [...]; Llorejada Ab L'englantina D'or En Los Jochs Florals De Barcelona De 1870..pdf

Historia De Afganistan.pdf

La Empresa Y La Exportación.pdf

Dentro Amigos De Orar (Cd-rom).pdf

La Identificación De Recién Nacidos En La Casa Real Española (1700-2000).pdf

El Delito De Omision Del Deber De Socorro: Aspectos Fundamentales.pdf

Hora Del Decrecimiento.pdf