Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses PDF

ISBN
9788466422765
FECHA
2017
AUTOR(A)
Meik Wiking
NOMBRE DEL ARCHIVO
Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,43 MB
Descubre el libro de Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses con inmaswan.es. Lea el PDF de Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses y otros libros de Meik Wiking.
Inmaswan.es Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses Image
DESCRIPCIÓN
Descobreix per què els danesos són els més feliços del món i com pots ser-ho tu també.Si Dinamarca és el país on la gent és la més feliç del món és gràcies al hygge.I el significat real de hygge s’ha d’experimentar més que no pas explicar: el sents quan t’arrauleixes al sofà amb la persona que estimes, o quan comparteixes un bon dinar amb els amics més propers. Són aquells matins nítids, d’un blau intens, en què la llum entra per la finestra de casa.En Meik Wiking és director executiu de l’Institut d’Investigació de la Felicitat de Copenhaguen, que se centra en l’estudi del benestar i la qualitat de vida. En Wiking, que es dedica a esbrinar els motius de la màgia que té la vida danesa, exposa, amb un enfocament divulgatiu i pràctic, quines són les claus del hygge i com el podem aplicar a la nostra quotidianitat. Cada capítol tracta d’un aspecte del hygge: la llum, la roba, el menjar i la beguda, la llar…Des de triar la il·luminació adequada i organitzar un sopar festiu fi ns a crear un kit d’emergència hygge, aquest llibre inspirador, ple d’idees i de consells útils, do it yourself i receptes de cuina, t’ensenyarà com tornar-te més hygge i descobrir així el secret per ser més feliç.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Hygge: La felicitat de les petites coses (Tapa dura ...

A menudo se dice que Dinamarca es el país más feliz del mundo. Esto se debe únicamente a una cosa: el hygge. Cada capítulo de este libro se centra, de manera breve y concisa, en un aspecto determinado del hygge: la luz, la ropa, la comida y la bebida, el hogar…

Hygge: una paraula que no s'escriu, se sent - Jean Leon

Si Dinamarca és el país on la gent és la més feliç del món és gràcies al hygge. I el significat real de hygge s'ha d'experimentar més que no pas explicar: el sents quan t'arrauleixes al sofà amb la persona que estimes, o quan comparteixes un bon dinar amb els amics més propers.

LIBROS RELACIONADOS

Malvinas: Su Historia En Historias.pdf

¿Como Desarrollar Contenidos Aplicando Las Inteligencias Multiple S?.pdf

Documents Fenosa (Ingles-frances).pdf

Borges Oral.pdf

La Puerta De Las Tinieblas (Trilogía Condenados 2).pdf

Astronomía.pdf

Piratas Del Caribe: La Edad Del Bronce.pdf

El Proyecto Abuelita.pdf

Pio Pio Lope, El Pollito Miope.pdf

La Comedia Humana Tomo I.pdf

Virtud Soberana: La Teoria Y La Practica De La Igualdad.pdf

Aforismes. Jurament.pdf

Temps De Guerra.pdf

El Guerrero Del Antifaz. Amarga Verdad. Nº 209.pdf

La Tercera Roma: Antologia Del Pensamiento Ruso De Los Siglos Xi A Xviii.pdf

El Deseo.pdf