Invasio Subtil I Altres Contes PDF

ISBN
9788429760194
FECHA
2007
AUTOR(A)
Pere Calders
NOMBRE DEL ARCHIVO
Invasio Subtil I Altres Contes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,39 MB
El libro Invasio Subtil I Altres Contes en formato PDF. El libro Invasio Subtil I Altres Contes en formato MOBI. El libro Invasio Subtil I Altres Contes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pere Calders. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Invasio Subtil I Altres Contes Image
DESCRIPCIÓN
Invasió subtil i altres contes de Pere Calders va ser publicat per primera vegada l’any 1978 a la col·lecció "Antologia Catalana" d’Edicions 62. El llibre va ser guardonat amb la Lletra d’Or de 1979, i va ser reeditat posteriorment diverses vegades. A la present edició, el text va acompanyat d’un estudi preliminar sobre l’autor i la seva obra, i una part final amb diverses eines didàctiques (textos complementaris, comentaris de text i propostes de treball) a càrrec de Joan Martínez Sala, professor de llengua i literatura catalanes a l’ensenyament secundari en un institut de Barcelona. Les narracions d’Invasió subtil i altres contes ens mostren l’actitud de Calders davant la realitat, una actitud presidida, sobretot, pel sentit de l’humor, però que també inclou una mirada irònica i lleugerament pessimista sobre el comportament humà. Amb una escriptura extraordinàriament àgil i plena de troballes de llenguatge, Calders aconseguirà que la imaginació i la fantasia acabin per posar un interrogant a les nostres conviccions sobre l’aparença "normal" de les coses.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Invasió subtil i altres contes; Pere Calders

RESUM D'INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES. Pere Calders. invasió subtil. A l'Hostal PUnta Marina de Tossa hi ha el protagonista de la història (el propi narrador). Aquest, es passa l'estona intentant convence's que un home totalment català és un japonès simplement perquè té la fòbia que els immigrants ens invadiran.

PDF Invasio subtil i altres contes - agora.xtec.cat

Invasió subtil i altres contes de Pere Calders va ser publicat per primera vegada l'any 1978 a la col·lecció "Antologia Catalana" d'Edicions 62. El llibre va ser guardonat amb la Lletra d'Or de 1979, i va ser reeditat posteriorment diverses vegades.

LIBROS RELACIONADOS

Dolorido Sentir.pdf

El Secreto De Los Tres Mundos.pdf

El Rol De Los Panchitos (Rol Of The Matutano S).pdf

Manual De Urgencias Para Enfermeria.pdf

Amores Imposibles; Besos Inolvidables; Buscando A Su Principe.pdf

El Individuo Excepcional.pdf

Disminuidos Visuales Y Aprendizaje.pdf

Etapes: Diseño Y Cultura Visual 5.pdf

Narracions De Ciència-ficció - Antologia - A.munné-jordà - En Catalan.pdf

Para Tener Casa Hay Que Ganar La Guerra.pdf

Obras Narrativa (Antología).pdf

Susana, 16 Años Estrella De La Televisión.pdf

Hacia Una Nueva Universidad.pdf

Control De Gestion Y Control Presupuestario.pdf

Liceu Musica Eso (1 Cicle) Credit Comu 2.pdf

Materiales Historia Deporte Nº 9.pdf

Constitución Política De La Monarquía Española.pdf

Lengua Castellana: El Meu Mon 04 1er. Educacio Primaria.pdf