L Estiu De L Angles PDF

ISBN
9788499301099
FECHA
2010
AUTOR(A)
Carme Riera
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Estiu De L Angles.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,65 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de L Estiu De L Angles en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de L Estiu De L Angles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Estiu De L Angles en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es L Estiu De L Angles Image
DESCRIPCIÓN
Vostè parla anglès? Recorda quin mètode va seguir per aprendre'n? O potser no en sap i, malgrat intentar-ho, mai no ha passat d'I love you... Tant si en sap com si no, aquesta novel•la l'interessarà i se sentirà còmplice de Laura Prats, la seva protagonista, una agent immobiliària de Barcelona, cansada de comprovar com el seu desconeixement de l'anglès entrebanca la seva aspiració d'ascens professional. Per això decideix sacrificar les vacances d'agost, s'inscriu en un curs d'immersió, viatja fins a un poble perdut d'Anglaterra, Ledbury, i s'instal•la a casa de la professora Grose, una dona peculiar que viu aïllada al mig del camp. L'estiu de l'anglès és una novel•la que ens atrapa des de la primera pàgina i no ens permet deixar-la fins que no arribem al final. Divertits, d'una banda, per les seves dosis d'humor, i horroritzats, d'una altra, pels mètodes de Mrs Grose i la revenja de la seva alumna. Carme Riera (1948) es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. D'entre les seves novel•les com Una primavera per a Domenico Guarini (1981, premi Prudenci Bertrana 1980), Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d'Or i premi Vittorini a la millor novel•la estrangera publicada a Itàlia l'any 2000), Cap al cel obert (2000, premi de la Crítica Serra d'Or)

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L ESTIU DE L ANGLES | CARME RIERA | Comprar libro ...

No t'ho pensis, aquest estiu el recordaràs tota la vida! "L'estiu és teu" és un programa que organitza colònies d'estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys que vulguin aprendre i divertir-se. Les colònies on compartir històries reals. Inscripcions Queda posposat fins a nou avís l'inici de les inscripcions de l'Estiu és Teu 2020.

L'estiu de l'anglès - Carme Riera -5% en libros | FNAC

Carme Riera: "L'estiu de l'anglès" 21/06/2006. La protagonista de la novel·la, Laura Prats, té 49 anys i fa d'agent immobiliària. Vol millorar el seu lloc de treball, però es troba que té una mancança: no sap anglès. Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3. Publicitat.

LIBROS RELACIONADOS

Manual Practico De Psicomotricidad Para Personas Mayores.pdf

Así Se Redacta Un Curriculum.pdf

Yo Fui 'El Pera'. De Amo De La Calle A Rey De Los Circuitos.pdf

Riberes Del Gaià..pdf

Heka, Un Viatge Magic A Egipte.pdf

Carla: Vull Quedar-me Al Pati.pdf

La Politica I La Participacio: Politics I Partits.pdf

Como Practicar La Dramatizacion Con Niños De 4 A 14 Años - Juan Cervera.pdf

Chicoten Iii: La Fiesta En Teruel (Incluye 1 Compact).pdf

Amor Dorado (Dedicado).pdf