A La Vora De Villangomez PDF

ISBN
9788496841024
FECHA
2012
AUTOR(A)
Jean Serra
NOMBRE DEL ARCHIVO
A La Vora De Villangomez.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,44 MB
El libro A La Vora De Villangomez en formato PDF. El libro A La Vora De Villangomez en formato MOBI. El libro A La Vora De Villangomez en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jean Serra. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es A La Vora De Villangomez Image
DESCRIPCIÓN
El bon acolliment que va tenir el llibre Ales que s’obriran a un nou embat. Escrits recents sobre Villangómez (“Menjavents”, 66), de l’escriptor eivissenc Jean Serra (El-Biar, Alger, 1952), ha aconsellat la recuperació de l’assaig complementari A la vora de Villangómez, que va obtenir el Premi Baladre 1994 i sortí a la llum en la seva primera edició fa ja quasi dotze anys (Eivissa, 1995), amb la confiança que es beneficiaran l’un a l’altre dins la mateixa col·lecció i redoblaran l’esforç de l’autor per difondre l’obra i la personalitat del mestre Marià Villangómez, un dels escriptors catalans més importants del segle xx. Aquesta segona edició és, fonamentalment, una reimpressió de la primera, però amb modificacions. S’ha revisat; s’ha completat, en l’essencial, la bibliografia de consulta, i s’han afegit fotografies inèdites, que formen part, amb els peus corresponents, de l’apèndix fotogràfic i documental.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

A LA VORA DE VILLANGOMEZ: Amazon.es: JEAN SERRA, DOCUMENTA ...

Hem de destacar els estudis que ha realitzat de la poesia de Villangómez, aplegats en tres volums: A la vora de Villangómez, Ales que s'obriran a un nou embat i, l'any passat, Sobre ...

Villangómez

"Una trajectòria sense escletxes (Algunes converses a casa seva en 1989)", dins A la vora de Villangómez, Eivissa, Institut d'Estudis Eivissencs, 1995. M.V. "Jo també ho he fet això de llegir-me el Fabra, no dues vegades, com Sagarra, però sí una.

LIBROS RELACIONADOS

Una Aventura De Pelicula (7ª Ed.) (Ofertas Papir Llibres).pdf

Los Peces. 2: Actinopterigios.pdf

El Hotel Blanco.pdf

La Rioja, España, Europa.pdf

Historia 16 - Año Iv - Nº 37 - Mayo 1979. Las Grandes Cacerias Del Franquismo. La Aldea En La Castilla Feudal. Informe: Los Origenes Del Psoe. Dos Españas, Dos Iglesias.pdf

21 Estudios Para Guitarra Flamenca = Twenty-one Studies For Flame Nco Guitar (2ª Ed.) (Incluye Cd).pdf

Diccionario De Lo Oculto: Gente, Lugares, Objetos Y Terminologia De Lo Sobrenatural.pdf

El Jinete Del Silencio.pdf

Movil 3d. Estrellas Pack 8 Unidades (Ref: 2421).pdf

Niños Que No Aprenden.pdf

Contabilidad: Iniciacion Practica (Incluye Plan General De Contab Ilidad Para Pymes) (3ª Ed).pdf

Planisferio Celeste: Mapa Buscador De Estrellas (2ª Ed.).pdf

Islandia / Island / Islande (Marco Polo).pdf

El Mar (Tira Y Descubre).pdf