El Cami De L Esperanca PDF

ISBN
9788497102131
FECHA
2012
AUTOR(A)
Stephane Hessel
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Cami De L Esperanca.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,45 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de El Cami De L Esperanca en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de El Cami De L Esperanca en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cami De L Esperanca en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es El Cami De L Esperanca Image
DESCRIPCIÓN
«El que ens proposem és denunciar el curs pervers duna política cega que ens condueix al desastre. Enunciar una via política de salvació col·lectiva. I anunciar una nova esperança».Després de proclamar a Indigneu-vos! i Comprometeu-vos! la necessitat de fer un pas endavant si volem canviar el que no ens agrada de la nostra realitat social i política, en aquest llibre Stéphane Hessel salia amb un dels grans intel·lectuals europeus del segle XX, el filòsof Edgar Morin, per anar encara més enllà en la seva crida a la mobilització cívica.Hessel i Morin, dos nonagenaris que no han perdut el seu esperit combatiu que els va dur a lluitar a la Resistència, apel·len aquí a la imaginació i lexigència ciutadanes per donar un horitzó al segle en què vivim, un futur al nostre planeta i una esperança a tots aquells a qui avui dia sels ha denegat.Ho fan a través de propostes concretes, com ara la creació dun govern mundial, la revitalització de la solidaritat mitjançant la creació de Cases de la Fraternitat, el desenvolupament duna economia plural que afavoreixi les petites i mitjanes empreses i impulsi un nou model de consum, la implementació duna reforma laboral basada en els principis de la racionalitat i la democratització de lensenyament, en el qual és necessari, reclamen, que les humanitats tinguin més importància.Aquesta vegada, amb una sola veu, Hessel i Morin pregonen «una política del voler viure i reviure, que ens arrenqui de lapatia i la resignació mortals».«Una obra amb què dos veterans resistents i"joves"autors dèxit nonagenaris reafirmen el seu compromís i pregonen lexigència ciutadana». Le Figaro

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

EL CAMINO DE LA ESPERANZA - Librería LE

Encuentra las mejores rutas de senderismo en La Esperanza, Canarias (España). Descubre los lugares más bonitos del mundo, descarga tracks GPS y sigue el itinerario de los senderos más top desde un mapa. Graba tu propio recorrido desde la app, sube la ruta y compártela con la comunidad.

La resurrección, el camino de la esperanza

El Camino De La Esperanza (ebook) Envío. Una vez realizado tu pedido, tendrás disponible tu eBook para su lectura en tu Área Privada. Devoluciones. No se admiten devoluciones en las descargas de contenido digital. Mapa de disponiblidad.

LIBROS RELACIONADOS

Cuatro Dublineses.pdf

Los Desheredados.pdf

¿Por Que Comercia Tan Poco El Comercio Electronico? Internet Y....pdf

Summa Vitae. Antología Poética (1952-2005).pdf

El Raton Campestre.pdf

Los Hermanos Karamazov.pdf

Las Cartas De Yago.pdf

Historia Universal.pdf

La Biblia De La Aromaterapia.pdf

¡ Viva La Cultura ! Nivel Intermedio. Libro Del Alumno.pdf

La Escuela Nueva Publica.pdf