Una Lectora Poc Corrent PDF

ISBN
9788497872898
FECHA
2008
AUTOR(A)
Alan Bennett
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Lectora Poc Corrent.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,29 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Una Lectora Poc Corrent en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Una Lectora Poc Corrent en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Una Lectora Poc Corrent en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Una Lectora Poc Corrent Image
DESCRIPCIÓN
És un dia qualsevol al Palau de Buckingham i els gossos de la Reina no paren de bordar cap a una banda del jardí per on ella no acostuma a passejar. Seguint-los, la Reina descobreix, aparcada, la biblioteca mòbil de Westminster, una furgoneta antiquada amb un bibliotecari també antiquat i Norman, un treballador de la cuina reial jovenet i pèl-roig, a qui Sa Majestat no havia vist mai. Una mica obligada per les circumstàncies, la Reina s'emporta un llibre en préstec, sense saber que a partir d'aquell moment les visites a la biblioteca i el fet de conèixer Norman li canviaran del tot la vida. La Reina s'aficiona a llegir fins a tal punt que la seva proverbial professionalitat queda en entredit: ja no és tan curosa amb les feines de la Casa Reial, que l'avorreixen mortalment, i només frisa per enllestir-les i tornar a la lectura. No cal dir que l'adquisició d'un hàbit tan perillós com inesperat preocupa enormement la cort i el govern, que faran tot el possible per allunyar de Norman aquesta lectora tan poc corrent i aconseguir que abandoni els llibres.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

La lectora corrent: Una lectora poc corrent

No cal dir que l'adquisició d'un hàbit tan perillós com inesperat preocupa enormement la cort i el govern, que faran tot el possible per allunyar de Norman aquesta lectora tan poc corrent i aconseguir que abandoni els llibres.

Una lectora poc corrent (low cost) (Tapa blanda) · Libros ...

Una lectora poc corrent, libro de . Editorial: Labutxaca. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre cómo ...

LIBROS RELACIONADOS

La Dama De La Camelias.pdf

Sonata En Si.pdf

Lengua Castellana 2º Eso Cuaderno Proyecte 316 Ed 2010 Cast.pdf

Disney. Buenas Noches.pdf

Magia.pdf

Cómo Cazar A Un Naturalista Aficionado.pdf

De Aphrodisio Expugnato Quod Vulgo Aphricam Vocant Commentarius. Cum Scholiis Bartholomaei Barrienti Iliberritani. Accedunt Eiusdem Calveti Carmina Varia.pdf

Una Luna Redonda Y Una Estrella Para Mi.pdf

Espill O Llibre De Les Dones.pdf

Emiliano Zapata.pdf

Sherlock Holmes Vol. 4obras Completas.pdf

Bruselas 2010 (Guias Citypack).pdf

Els Esperits Blancs.pdf

Estadistica Informatica: Casos Y Ejemplos Con El Spss (Incluye Cd -Rom).pdf

Extranjeria E Inmigracion: Aspectos Juridicos Y Socioeconomicos.pdf

El Vientre Y Otros Dibujos.pdf

Dos Caballos.pdf

El Acechador.pdf

Elisa Y Marcela: Amigas Y Amantes.pdf