Temps Difícils, Accions Sàvies PDF

ISBN
9788416680368
FECHA
2018
AUTOR(A)
Daniel Gabarro
NOMBRE DEL ARCHIVO
Temps Difícils, Accions Sàvies.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,93 MB
El libro Temps Difícils, Accions Sàvies en formato PDF. El libro Temps Difícils, Accions Sàvies en formato MOBI. El libro Temps Difícils, Accions Sàvies en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daniel Gabarro. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Temps Difícils, Accions Sàvies Image
DESCRIPCIÓN
El moment polític i social actual és intens. Esperançador per a alguns, esfereïdor per a d’altres, però intens. Això vol dir que cada persona ho viurà d’una manera ben diferent. Tanmateix, al marge de com ho vivim, totes i tots necessitem eines per saber com i on hem d’actuar per mantenir la nostra pau interior inalterada. El llibre que tens a les mans et vol oferir, d’una manera clara i senzilla, criteris per saber com actuar de forma sàvia, especialment en temps difícils. T’explicarà com aprofitar els moments polítics actuals per créixer interiorment i, alhora, tenir criteris aplicables en qualsevol context social: de d’una reunió de veïnes i veïns, fins a un conflicte polític com el que estem vivint entre Catalunya i Espanya. Juntament amb aquests criteris, també trobaràs propostes de verificació i suggeriments perquè els puguis dur a la pràctica a la teva vida quotidiana. Creure que allò que passa no té ressò en les nostres vides és un error. Nosaltres i la realitat som una única cosa. Per tant, aprofitem el moment. T’hi atreveixes?

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Temps difícils, accions sàvies - Daniel Gabarró

Temps-dificils-accions-savies Deixa un comentari Cancel·la les respostes. L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb * Comentari. Nom * Correu electrònic * Lloc web. ENLLAÇOS: - Inici - Catàleg - Botiga - Sobre nosaltres

Temps difícils, accions sàvies - Boira Editorial Tienda

Tanmateix, al marge de com ho vivim, totes i tots necessitem eines per saber com i on hem d'actuar per mantenir la nostra pau interior inalterada. El llibre que tens a les mans et vol oferir, d'una manera clara i senzilla, criteris per saber com actuar de forma sàvia, especialment en temps difícils.

LIBROS RELACIONADOS

Las Encuestas De Opinion.pdf

English Pronunciation In Use : Advanced : Book With Answers + Cas Sette Set.pdf

La Bandera De La Muerte Segunda Parte De Don Juan De Serrallonga.pdf

Revista Del Instituto Egipcio De Estudios Islamicos En Madrid, Vo L. Xxxii (Las Ciudades Del Andalus: Almeria) (2002) (Español-arabe).pdf

El Libro Negro Del Hambre.pdf

Dios Quiere Lo Mejor Para Ti: Tu Acompañante Durante El Año.pdf

Manual De Primers Auxilis En Infants.pdf

Guía De Madrid.pdf

Los Fonseca.pdf

Manual Para Agentes De Desarrollo Rural.pdf

Conflictos Matrimoniales, Divorcio Y Desarrollo De Los Hijos.pdf

Revista Iberoamericana De Psicologia Del Ejercicio Y El Deporte V Ol. Ii, Nº 2.pdf