Mossen Pere: Aprozimacio A La Seva Figura PDF

ISBN
9788499759524
FECHA
2018
AUTOR(A)
M. Montserrat Vime Bacardi
NOMBRE DEL ARCHIVO
Mossen Pere: Aprozimacio A La Seva Figura.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,13 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Mossen Pere: Aprozimacio A La Seva Figura en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Mossen Pere: Aprozimacio A La Seva Figura en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mossen Pere: Aprozimacio A La Seva Figura en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Mossen Pere: Aprozimacio A La Seva Figura Image
DESCRIPCIÓN
Aquest llibre pretén mostrar la singular i gegantina figura que va ser mossèn Pere Oliveras Lapostolet (Barcelona 1923-2007). Al barri de Sants, en la dècada dels cinquanta ja va posar en marxa la Llar de Maria, on s’acollia i es procurava aixecar les persones necessitades (sense recursos, drogoaddictes, presos...). També va contribuir decisivament a introduir la Joventut Obrera Cristiana (JOC) i els Cursets de Cristiandat a Barcelona. Sempre va tenir a l’horitzó la viva comunitat cristiana, amb una autèntica passió per fer arribar la fe als que n’estaven més allunyats.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Mossèn Pere | 9788499759524 | Vime Bacardí, M. Montserrat

Mossen pere: aproximacio a la seva figura. Los picaros y los canallas van al cielo. Minificcion y nanofilologia. Frau al descobert. La hija. Introduccion al derecho cultural. El nostre nadal -llibre + cd-Educacion canina y formacion especifica del guia y del perro para busqueda de personas desaparecidas.

L'enigma Verdaguer - Pel·lícules

El Món de Reus està de dol. Ens ha deixat Mossèn Anton Roquer, un capellà de pedra picada, una persona excepcional. Referent de tota una època a Misericòrdia. Una figura imprescindible per entendre l'evolució del Santuari durant dels últims anys. Així ho van saber reconèixer la Junta d'Administració i les Cambreres de la Mare de…

LIBROS RELACIONADOS

La Filosofia En La Epoca Tragica De Los Griegos.pdf

La Granja.pdf

La Hisenda Local A La Union Europea.pdf

Historia 4º Eso (Proyecto Kairos).pdf

Patchwork Sin Aguja.pdf

Kenia Fascinante.pdf

La Empresa En La Nueva Economia Digital: Retos Y Oportunidades Empresariales En La Nueva Era Digital. Adaptarse O Desaparecer.pdf

Conferencias Porteñas. Tomo 3.pdf

Max Und Moritz (10 X 15 Cm).pdf

Calendari Dels Pagesos 2006.pdf

Visual C++ 6 Guia Completa.pdf

Collares.pdf

A La Masia.pdf

Transmision De Calor.pdf