Catalunya: 50 Excursions Per La Historia PDF

ISBN
9788490349120
FECHA
2020
AUTOR(A)
Francesc Roma I Casanovas, Javier García-die
NOMBRE DEL ARCHIVO
Catalunya: 50 Excursions Per La Historia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,54 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Catalunya: 50 Excursions Per La Historia en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Catalunya: 50 Excursions Per La Historia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Catalunya: 50 Excursions Per La Historia en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Catalunya: 50 Excursions Per La Historia Image
DESCRIPCIÓN
Amb aquest llibre podreu fer una excursió per la història de Catalunya, dividida en cinquanta etapes que us han de permetre aproximar-vos al nostre passat -els ibers, els romans, el feudalisme, l'ocupació àrab, la reconquesta, el domini de l'Església, la pesta negra, la guerra de Successió, la Corona de Castella, la Guerra Civil i el franquisme, etc.- i també al nostre present. Són visites a llocs emblemàtics -la cova del Toll, Sant Martí de les Tombetes, la Mussara o Camprodon- on van transcórrer alguns dels fets més importants del nostre país, comptant que no siguin massa llargs i que tinguin un interès preeminent. Hi ha des dels orígens fins fa quatre dies, i s'ha intentat que hi siguin presents indrets de tot el país.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

- Catalunya 50 excursions per la historia

Catalunya per a cada família Catalunya posa una catifa vermella a la teva família perquè hi vinguis a passar unes vacances. Si busques turisme actiu prop del mar, les estacions nàutiques et proposen mil i una activitats aquàtiques com el submarinisme, la navegació, el caiac i fins i tot el patí.

Catalunya 50 Excursions per la Història

Amb aquest llibre podreu fer una excursió per la història de Catalunya, dividida en cinquanta etapes que us han de permetre aproximar-vos al nostre passat -els ibers, els romans, el feudalisme, l'ocupació àrab, la reconquesta, el domini de l'Església, la pesta negra, la guerra de Successió, la Corona de Castella, la Guerra Civil i el franquisme, etc.- i també al nostre present.

LIBROS RELACIONADOS

Fin Y Principio..pdf

365 Dias Para Vivir Con Salud.pdf

Rimes I Rialles.pdf

Oceans Apart (2 Audio-cd).pdf

El Comte De Montecristo.pdf

Asterix 8: En Bretaña.pdf

Guia Turistica Y Mapa De Carreteras Everest De España Y Portugal 2009.pdf

Opus.pdf

Frontón Técnica Y Estrategia.pdf

Suplementos Dieteticos.pdf