El Meu Nen No Menja PDF

ISBN
9788466408394
FECHA
2007
AUTOR(A)
Carlos Gonzalez
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Meu Nen No Menja.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,46 MB
Descubre el libro de El Meu Nen No Menja con inmaswan.es. Lea el PDF de El Meu Nen No Menja en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Meu Nen No Menja y otros libros de Carlos Gonzalez.
Inmaswan.es El Meu Nen No Menja Image
DESCRIPCIÓN
La mare es disposa a donar el menjar al seu fill mentre el distreu amb una joguina. Aconsegueix que se’n mengi alguna cullerada, i de sobte, el nen posa en marxa el seu pla estratègic contra l’excés de menjar: la primera línia de defensa consisteix a tancar la boca i girar el cap. Així i tot, la preocupada mare insisteix amb la cullera. El nen llavors es retira a la segona trinxera: obre la boca i deixa que li posi el que sigui, però no s’ho empassa. Els líquids i purés gotegen espectacularment per les comissures dels llavis, i la carn, si n’hi ha, es converteix en una immensa bola.Aquesta situació, més pròpia d’un camp de batalla que d’una activitat quotidiana, il·lustra amb humor la tesi central d’aquest llibre: la manca de gana és un problema d’equilibri entre el que un nen menja i el que la seva mare espera que mengi. Mai se l’ha d’obligar. Ni suborns, ni estimulants de la gana, ni càstigs. El nen sap molt bé el que necessita.Fugint dels tòpics sobre el tema, el pediatre Carlos González, fundador i president de l’Associació Catalana Pro Lactància, desdramatitza el problema i, proporcionant-nos clares pautes de conducta, tranquil·litza aquelles mares que pateixen perquè creuen que els seus fills no mengen bé.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Meu Nen No Menja. Consells Per a Prevenir I Resoldre El ...

El meu nen no menja (PRÀCTICS): Amazon.es: Carlos González, Pau Joan Hernández i de Fuenmayor: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Libros Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos ...

El Meu Nen No Menja. Consells Per a Prevenir I Resoldre El ...

el meu nen no menja Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

LIBROS RELACIONADOS

Coleccion Tabi Pizarra (Oferta Epoca).pdf

Teatro Clásico Extranjero.pdf

El Peso Del Humo.pdf

Objetivo: Tu Y Yo (#Kissme 2).pdf

La Guerra De Los Elegidos 1. El Forjador De Rakag.pdf

Marketing De La Moda.pdf

Calculo Infinitesimal I (Vol.ii) (5ª Ed.).pdf

Los Vengadores Marvel, Busca Y Encuentra.pdf

Pagemaker 7 (Guias Practicas).pdf

El Reino De Adonis, El Santuario De Sebastian.pdf

Irish Traditional Cooking.pdf