Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc PDF

ISBN
9788498014518
FECHA
2010
AUTOR(A)
Antoon Krings
NOMBRE DEL ARCHIVO
Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,94 MB
El libro Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc en formato PDF. El libro Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc en formato MOBI. El libro Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoon Krings. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Bestioles Curioses. Pasqual Cuc Blanc Image
DESCRIPCIÓN
Pasqual era un cuc que no destacava precisament per la seva bona educació. Era un cuc orgullós, tafaner i molt bromista. Eren tantes les històries sobre les bromes i les burles de Pasqual cap als seus veïns que ja ni es contaven. Per això, en el jardí sestava gestant una estranya conspiració. Una tarda, mentre Pasqual dormia com un beneït dintre de la seva poma, de cop i volta ho van despertar unes fortes sacsejades. Els conspiradors sacsejaven la poma alegrement fins que la poma va caure de larbre i Pasqual es va quedar sense casa ni aliment. Llavors, Pasqual inicia un recorregut pel jardí a la recerca dun refugi i una mica de menjar. Aquest llarg viatge li ensenyarà a Pasqual Cuc a ser millor company, respectuós i bo.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dorita mariquita | Antoon krings | Libro y ebook

Pasqual Cuc Blanc. Bestioles curioses . En Pasqual era un cuc que no destacava precisament per la seva bona educació. Era un cuc orgullós, tafaner i molt burlaner. Eren tantes les històries sobre les bromes i les malifetes d'en Pasqual cap als seus veïns que aquests ja havien desistit d'explicar-les.

Bestioles Curioses. Aniol Pit-Roig: Aniol Pit-Roig ...

128 títulos de 'Cáceres González, David'. El Papa Francisco habla a los niños. Bestioles Curioses. Jaume i Isabel, les xinxes. Bestioles Curioses. Manel Aneguet. Bichitos Curiosos. Ángel e Inés, las chinches.

LIBROS RELACIONADOS

El Futuro El Trabajo Humano.pdf

Cuad Oxford Lengua Y Literatura4º Eso Gra/ort Solucionario.pdf

Fauna Fantástica De La Península Ibérica.pdf

Ambiente, Ciencia Y Valores: Fundamentos Cientificos Y Axiologico S De La Ecologia.pdf

Demos 2. Actividades (Zona Este) 2º Eso (Geografia E Historia).pdf

Libro De La Vida.pdf

La Reial Academia De Bones Lletres De Barcelona: L Interes Per La Historia, La Llengua I La Literatura.pdf

Osito Tito: Aventura Pirata.pdf

Justicia ¿Hacemos Lo Que Debemos?.pdf

Historia. 3 Eso Cuaderno De Trabajo Y Navegador.pdf