L Aniversari Secret PDF

ISBN
9788483654965
FECHA
2013
AUTOR(A)
Kate Morton
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Aniversari Secret.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,54 MB
Descubre el libro de L Aniversari Secret con inmaswan.es. Lea el PDF de L Aniversari Secret en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Aniversari Secret y otros libros de Kate Morton.
Inmaswan.es L Aniversari Secret Image
DESCRIPCIÓN
1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'aniversari secret - Kate Morton -5% en libros | FNAC

L'ANIVERSARI SECRET, MORTON, KATE, $30.240. 1959En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnica la vora del rierol de la seva granja, a Suffol...

L'ANIVERSARI SECRET. MORTON, KATE. 9788483654965 Llibrería ...

L'autora fa gala de nou de l'estil que li va reportar l'èxit ambEl jardí oblidat, per regalar-nos una història addictiva i sorprenent.» Bloc De todo un poco «L'aniversari secret és una historia fascinant sobre els errors, les segones oportunitats, la redempció, l'amor i la frustració.

LIBROS RELACIONADOS

Diccionario Masonico: Simbolismo Y Aspectos Historicos Segun La T Radicion.pdf

Tratamiento De Textos: Microsoft Word 2000 Teoria. Formacion.pdf

El Color En El Lenguaje.pdf

La Somoza De Astorga Libro 3º.pdf

Supervision.pdf

Pío Baroja.pdf

Continente Americano Fisico Politico Nº 6 (E-002-fp) (Sobre Mapas Doble Oficio 36x52 25 Unidades).pdf

Tratamiento Natural De La Obesidad Y La Celulitis.pdf

Abelard I Eloisa.pdf

Estambul (Mapa Cartographia)(6782).pdf

Primera Etapa Del Matrimonio.pdf

Cuadernos De Versiones (Ed. Bilingüe).pdf

Recortables Militares Bruguera. Serie Espada Paracaidistas Franceses. Ofrt.pdf