Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques PDF

ISBN
9788413031385
FECHA
2020
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,25 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es Manuel De Pedrolo, Una Mirada Oberta. Noves Perspectives Crítique S I Didàctiques Image
DESCRIPCIÓN
Aquest volum aplega la majoria de les intervencions de les Jornades Internacionals Manuel de Pedrolo, una mirada oberta, celebrades a la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2018. Dividit en dues parts, la primera, sota l’epígraf de «Crítica», reuneix estudis crítics sobre diverses facetes de l’obra literària de Pedrolo: la llengua, la narrativa, la poesia, el teatre, els diaris, els articles i les traduccions, prenent també en consideració la seva presència en els àmbits audiovisual (cinema i televisió) i digital. La segona part, sota l’epígraf de «Didàctica», conté aportacions sobre algunes obres literàries pedrolianes considerades des de la perspectiva de l’ensenyament i el seu ús en les aules, tenint també en compte l’àmbit editorial i l’audiovisual.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Càtedra Màrius Torres

texto es destacar la figura de Dolores Redondo como autora fundamental para la historia de la novela negra española a partir de la lectura de sus obras y la consulta de diferentes entrevistas que proporcionan su testimonio más cercano. Palabras clave: novela negra, novela policíaca, sociedad, mujer, auge, crimen.

Càtedra Màrius Torres

També ha col·laborat en l'edició del Diccionari de la traducció catalana (2016) i en els volums Less Translated Languages (2005), Vigència de Manuel de Pedrolo (2018) i Manuel de Pedrolo: una mirada oberta. Noves perspectives crítiques i didàctiques (2019).

LIBROS RELACIONADOS

España: El Miedo A La Verdad.pdf

A New Reference Grammar Of Modern Spanish.pdf

Abdul Bashur, Soñador De Navíos.pdf

La Derrota De Eta De La Primera A La Ultima Victima.pdf

Lo Mejor De Praga (Lonely Planet).pdf

El Missatge En Una Ampolla.pdf

Diccionario Enciclopédico De Canarias 'Pueblo A Pueblo'.pdf

Cañas Y Lanzas.pdf

En Cartel Nº 31 (Invierno 2002): Revista Del Cine Español.pdf

La Carn Que Cruix.pdf

Diccionario De Terminos Historicos.pdf

Manual Práctico De Jardinería Y Floricultura.pdf

Enuma Elis Y Otros Relatos Babilonicos De La Creacion.pdf