El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt PDF

ISBN
9788496035782
FECHA
2003
AUTOR(A)
Montserrat Vilalta
NOMBRE DEL ARCHIVO
El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,76 MB
El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato PDF. El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato MOBI. El libro El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Montserrat Vilalta. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es El Bisaura: Rutes A Peu I En Btt Image
DESCRIPCIÓN
Aquesta guia està pensada per descobrir el Bisaura tot caminant o en BTT. El cos de la guia consta d’un total de 15 itineraris per fer a peu i 13 rutes en BTT. En alguns casos trobareu alternatives que augmenten el ventall d’itineraris a seguir. D’aquesta manera també us podreu adaptar la sortida al vostre temps o a la vostra condició física, a les ganes que tingueu de caminar, etc. Hom pot fer més curta la caminada aproximant-se en vehicle al destí final, o enllaçant amb un altre recorregut ressenyat, o triant entre diferents opcions per a la tornada. En cada un dels itineraris hi ha una fitxa tècnica i una de descriptiva, així com un esquema del recorregut. Així mateix, hem afegit dues rutes per fer en vehicle motoritzat, que ens passejaran per la diversitat paisatgística del Bisaura. Algunes excursions es complementen amb notes sobre elements o curiositats remarcables que es troben al llarg del recorregut i s’acompanya amb una presentació de tipus geogràfic i històric de cada municipi. Us obrim, doncs, el Bisaura, tan natural, tan proper i tan desconegut alhora. Caminar o anar en bici pels camins ressenyats en aquest llibre és una respectuosa i pràctica forma de gaudir i conèixer la natura que ens envolta, sense malmetre-la. D’aquesta manera assolirem el gran objectiu d’aquest llibre, que és convidar-vos a conèixer el Bisaura mantenint sempre, i per damunt de tot, el més absolut respecte pel medi natural.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

AVENTURAS EN BTT: Una vuelta por el Bisaura

Via verda Ruta del Ferro i del carbó 12 km de via que han esdevingut un camí ideal per gaudir del passeig a peu o... Punt d'Acolliment del Centre BTT del Ripollès El Punt d Acolliment és el centre neuràlgic de les rutes BTT del Ripollès. 21 rutes del Centre BTT del Ripollès.

AVENTURAS EN BTT: Una vuelta por el Bisaura

Rutes a peu i BTT Rutes a Peu. Hem preparat 15 itineraris de diversos nivells de dificultat al voltant de Campalans i Borredà. Cada itinerari disposa de la seva fitxa descriptiva, la pots veure i descarregar fent click al número de cada itinerari.

LIBROS RELACIONADOS

Compendio Doctrinal De Una Reforma.pdf

Arquitectura De L Aire.pdf

Warhol Grid 30x30/08.pdf

1888 Italia Medieval - Cromolitografia Con Passepartout Doble - Grande.pdf

Pedagogia Experimental Y Cristinana.pdf

La Prueba Del Laberinto. Col. Premio Planeta.pdf

La Energia De Los Arboles.pdf

Amores Peligrosos.pdf

El Libro De Los Muertos De Los Antiguos Egipcios.pdf

Materiales Para Una Necesaria Y Urgente Reforma De La Ley De Enju Iciamiento Criminal En Orden A La Superacion De Su Modelo.pdf

Llengua Catalana (Nivell Basic 1).pdf

El Mon Rar De L Estrafo.pdf