Estadistica: Un Curs Introductori Per A Estudiants De Ciencies So Cials I Humanes PDF

ISBN
9788449024252
FECHA
2005
AUTOR(A)
Xavier Bardina
NOMBRE DEL ARCHIVO
Estadistica: Un Curs Introductori Per A Estudiants De Ciencies So Cials I Humanes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,48 MB
El libro Estadistica: Un Curs Introductori Per A Estudiants De Ciencies So Cials I Humanes en formato PDF. El libro Estadistica: Un Curs Introductori Per A Estudiants De Ciencies So Cials I Humanes en formato MOBI. El libro Estadistica: Un Curs Introductori Per A Estudiants De Ciencies So Cials I Humanes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Bardina. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Estadistica: Un Curs Introductori Per A Estudiants De Ciencies So Cials I Humanes Image
DESCRIPCIÓN
Aquests materials (volums 1 i 2) poden constituir una referència bàsica per a un primer curs d’estadística descriptiva i d’introducció a l’estadística inferencial d’una titulació de les àrees de ciències socials i humanes. De fet, provenen de la revisió minuciosa d’un conjunt de dossiers ja utilitzats en la docència impartida en assignatures amb aquest perfil. El volum 1, elaborat per la professora Mercè Farré i publicat en el número 162 de la col·lecció Materials, se circumscriu a l’estudi descriptiu d’una variable, mentre que en el volum 2 s’analitzen les relacions descriptives entre variables i es fa una introducció a la inferència estadística més elemental. La presentació dels conceptes teòrics i dels instruments tècnics es basa sempre en exemples concrets que en faciliten la comprensió. El programari SPSS s’ha utilitzat per produir la major part de resultats, que tanmateix podrien haver-se obtingut amb d’altres aplicacions. El text disposa de llistes d’exercicis resolts i d’enunciats no resolts per estimular l’aprenentatge i alhora motivar el treball individual.Xavier Bardina Simorra i Mercè Farré Cervelló són professors titulars de la Unitat d’Estadística i d’Investigació Operativa del Departament de Matemàtiques de la UAB i Pedro López-Roldán és professor titular del Departament de Sociologia de la UAB....

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Estadística : un curs introductori per a estudiants de ...

entorno laboral del trabajador social. 6. Manifestar una actitud de integración de las TIC en su desarrollo profesional como trabajador social. 7. Organizar e interpretar la información procedente del entorno laboral del trabajador social. 8. Conocer la Estadística descriptiva y sus aplicaciones en las ciencias sociales. 9.

PDF Universitat De Lleida Facultat De Ciències De L'Educació ...

Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes. Volum 2. Descriptiva i exploratòria bivariant. Introducció a la inferència, Bellaterra: Col·lecció Materials 166. Universitat Autònoma de Barcelona. Farré, Mercè (2005).

LIBROS RELACIONADOS

Operacion Alfa - Fletcher Knebel.pdf

Investigaciones Filosoficas Sobre La Esencia De La Libertad Human A Y Los Objetos Con Ella.pdf

El Ultimo Gin-tonic.pdf

La Real Hermandad De La Piedad. 500 Años De Historia.pdf

Maimónides. El Sefardí.pdf

Poemas ÚLtimos.pdf

Conocimiento Del Medio 2º Educacion Primaria Proyecto Salta A Vis Ta Castilla Leon.pdf

The Bible - Discover The World´s Greatest Book - En Ingles.pdf

Cocodrilo Se Enamora.pdf

La Bruja Piruja: Teatro Infantil En Verso.pdf

Gran Libro Del Antiguo Egipto.pdf

Martin Mystere 30: La Astronave De Los Seres Perdidos.pdf

Obras Selectas. Giovanni Guareschi.pdf

Aux. Administrativos Sas Temario Parte Común Volumen Ii.pdf