La Ciutat De Risc. El Prodigi De La Televisio I Altres Tecnologie S PDF

ISBN
9788493335151
FECHA
2005
AUTOR(A)
Miquel Tresserras
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ciutat De Risc. El Prodigi De La Televisio I Altres Tecnologie S.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,55 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Ciutat De Risc. El Prodigi De La Televisio I Altres Tecnologie S en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Ciutat De Risc. El Prodigi De La Televisio I Altres Tecnologie S en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Ciutat De Risc. El Prodigi De La Televisio I Altres Tecnologie S en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Ciutat De Risc. El Prodigi De La Televisio I Altres Tecnologie S Image
DESCRIPCIÓN
La ciutat de risc és un assaig sobre la televisió, el poder que la seva presència inevitable a la societat actual li dóna, les característiques del seu llenguatge, la seva manera de presentar els esdeveniments i les persones i la relació que estableix amb els espectadors.“Es pot acusar, amb absoluta raó, la majoria de les cadenes públiques i privades de sotmetre’s sense vergonya als interessos més roïns dels governs de torn i dels anunciants. Però sense la televisió tots plegats seríem una mica més salvatges”, argumenta Tresserras. La tesi central de l’assaig de Tresserras és que actualment vivim entre dos grans espais que es toquen i que sovint se superposen i semblen confondre’s: “l’espai mediàtic” –on ens relacionem amb persones i fets representats- i “l’espai de rics” –espai de la interacció amb la naturalesa, amb els béns de la cultura i, sobretot, amb les altres persones-, però finalment els homes i dones -que viuen en aquesta ciutat cosmopolita, multicultural i multiètnica- són els que amb la seva llibertat i responsabilitat, i amb una vida de relació i compromís, poden trobar en els mitjans de comunicació, especialment en la televisió –“punt de trobada” de totes les persones que viuen en la ciutat- “tot un prodigi”.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Wittgenstein: Integritat I Transcendencia | Miquel ...

Matilda era una nena prodigi que sols amb 5 anys ja es sabia cuidar ella soleta. Perquè no anava al col·legi i la seva mare anava al bingo, el seu pare a treballar, " a estafar" ,i el seu germà al col·legi. Com que Matilda s'avorria, un dia va començar anar a la biblioteca i a agafar llibres.

Martínez Dalmau i Jorge Rodríguez impulsen un conveni per ...

Com ja hem comentat en anteriors entrades, la televisió i en general els mitjans de comunicació manquen d'una sèrie de valors ètics i morals i només tenen en ment competir amb altres cadenes i aconseguir el major nombre d'audiència possible a qualsevol preu.

LIBROS RELACIONADOS

Diccionari De La Llengua Catalana Multilingüe: Castellà Anglès Francès Alemany.pdf

La Tempestad (2ª Ed.).pdf

Life La Fotografía: Fronteras De La Fotografía.pdf

Los Pecados Cardinales.pdf

La Privatización Como Alternativa.pdf

Esperadme En El Cielo.pdf

Empresa: Balance Fin De Siglo.pdf

La Biblia. Historia De Un Pueblo. Nº 1. La Creacion Y Otros Relatos Sobre Los Origenes.pdf

El Aborto - No Mataras - Niceto Blazquez.pdf

Despres De L Hivern.pdf

La Noche Del Condenado.pdf

El Forastero Misterioso.pdf

L Aventura De La Trapa A Catalunya.pdf

Toledo Entre Austrias Y Borbones: Destierro De Dª María Ana De Neoburgo.pdf

Una Mochila Para El Universo.pdf

Ingles Facil Con Las Tres Mellizas: El Lobo Y Los Siete Cabritill Os (Incluye Dvd).pdf

Exploración Clínica Práctica.pdf

Ley Organica De La Educacion. Enseñanzas Minimas: Educacion Secun Daria.pdf

Conversaciones Con Antonio Lobo Antunes.pdf

Degas.pdf