La Filla Estrangera. Premi Bbva Sant Joan PDF

ISBN
9788416600748
FECHA
2019
AUTOR(A)
Najat El Hachmi
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Filla Estrangera. Premi Bbva Sant Joan.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,27 MB
Cuida los árboles y descarga el libro de La Filla Estrangera. Premi Bbva Sant Joan en formato electrónico. En inmaswan.es encontrará el libro de La Filla Estrangera. Premi Bbva Sant Joan en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Filla Estrangera. Premi Bbva Sant Joan en tu teléfono, tableta o navegador!
Inmaswan.es La Filla Estrangera. Premi Bbva Sant Joan Image
DESCRIPCIÓN
L'autora de L'últim patriarca torna a les seves arrels amb la història intensa d'una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d'entendre el món. La filla estrangera narra l’entrada en la vida adulta d’una noia nascuda al Marroc i criada en una ciutat d’interior de Catalunya. És la història de la seva rebel·lió personal, del dilema que comporta el fet de sortir o no sortir del món de la immigració i del dur confl icte intern que suposa trencar l’estret vincle emocional que la uneix amb la mare. La jove i brillant protagonista d’aquesta novel·la ha acabat l’etapa de l’institut i amb tan sols divuit anys ha de decidir si accepta el matrimoni arreglat amb el cosí que li proposa la mare o si marxa sola a Barcelona per desenvolupar el seu talent. Al llarg del relat, en què la llengua actua com a element actiu de la trama, símbol de les difi cultats de comunicació i del xoc d’identitats, la noia reflexiona, entre moltes altres coses, sobre la llibertat, les arrels, les diferències generacionals o la complexa realitat personal, social i cultural que la condició d’immigrant imposa. I com qualsevol jove d’avui dia ha d’afrontar les limitacions de l’entorn i les dificultats per accedir al món laboral. Amb una veu narradora molt potent, que pren forma de monòleg, La fi lla estrangera és una novel·la famil...

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Najat El Hachmi gana el premio Sant Joan de literatura ...

Sant Jordi 2020; Qué hacer en casa ... y 'La filla extranjera' (Premi Sant Joan 2015), donde abordó las figuras del padre y la hija, ... Najat el Hachmi, premio BBVA Sant Joan de novela.

Najat El Hachmi: "El machismo en el Rif forma parte de la ...

La filla estrangera Najat El Hachmi Edicions 62. 216 pàg. 20 €. Què mou els grans premis literaris? Aquesta i d'altres preguntes menys decoroses es fa el lector del daltabaix El Hachmi, darrer premi BBVA Sant Joan, dotat amb 36.000 euros.

LIBROS RELACIONADOS

Naruto Nº 38 (De 72) (Pda).pdf

N De Nadal.pdf

Radiologia Digital.pdf

(Pe) Historia Mundial Del Arte.pdf

Blancanieves (Mini Colorin).pdf

Mi Peregrinación A Medina Y La Meca I Egipto.pdf

Homenatge A Francesc Pi I Maragall 1824-1901: Intelelectual I Pol Itic Federal.pdf

Lengua 2 Educacion Primaria 2 Trimestre Cuaderno Version Pauta.pdf

Cervantes Y El Quijote..pdf

Las Calles Del Pecado. Barrio Chino.pdf

Antología Poética.pdf

C. Sociales + Atlas3º Primaria Edicion 2014 (Balears).pdf

Los Colores (Colores Y Formas).pdf

Euro Uniformes Nª 38.pdf

Sexe Mobil Singular (Sms): 50 Poemes Erotics Per Enviar Per Mobil.pdf

20th Century Boys Nº 22.pdf

El Cuadrante Del Flujo De Dinero: Guia Del Padre Rico Para La Libertad Financiera.pdf