La Globalitza...que?: Un Altre Mon No Nomes Es Possible,es Impres Cindible PDF

ISBN
9788496187696
FECHA
2007
AUTOR(A)
Josep Villarroya
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Globalitza...que?: Un Altre Mon No Nomes Es Possible,es Impres Cindible.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,90 MB
Descubre el libro de La Globalitza...que?: Un Altre Mon No Nomes Es Possible,es Impres Cindible con inmaswan.es. Lea el PDF de La Globalitza...que?: Un Altre Mon No Nomes Es Possible,es Impres Cindible en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Globalitza...que?: Un Altre Mon No Nomes Es Possible,es Impres Cindible y otros libros de Josep Villarroya.
Inmaswan.es La Globalitza...que?: Un Altre Mon No Nomes Es Possible,es Impres Cindible Image
DESCRIPCIÓN
Una colla de joves a qui han encarregat un treball de l’institut sobre la globalització es presenten en casa d’un mestre i amic, Biel, per tal que els ajude a resoldre dubtes. Aida, Pau, Alba i Rafel senten parlar de la globalització gairebé tots els dies i els afecta en les seues vides (moltes vegades, fins i tot, sense saber-ho): l’especulació, la precarització del treball, la dificultat per a trobar casa, la deslocalització de les empreses als països del Sud, la fam, els guanys multimilionaris dels bancs i les multinacionals, el consumisme, les migracions, la borsa, Internet, el canvi climàtic… El mestre-amic comença aclarint alguns conceptes per tal d’evitar malentesos. Tot seguit, Biel fa una ullada a l’estat del món des de diferents perspectives, i més tard pretén fer comprendre els joves que cal analitzar el sistema-món capitalista, que cal estudiar les causes que fan que el món actual siga com és, que no res succeeix per casualitat. Finalment, l’últim capítol del llibre, el mestre els explica que hi ha alternatives a aquest món, i que el nostre futur, i el del nostres fills i filles, dependrà de què fem a hores d’ara. El futur no està escrit, i un món més just i més sostenible no només és possible, és imprescindible. Les utopies són possibles… i cal que les construïm entre tots i totes.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Ràdio - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Tampoc es consumeixen animals salvatges, com sí que és costum fer-ho a la Xina i a altres països asiàtics. Abans, la civeta es caçava al bosc i es portava viva als restaurants, on augmentaven ...

Sindicat d'Estudiants de Guardamar

Finalment, a l'últim capítol del llibre, el mestre els explica que hi ha alternatives a aquest món, i que el nostre futur, i el del nostres fills i filles, dependrà de què fem a hores d'ara. El futur no està escrit, i un món més just i més sostenible no només és possible, és imprescindible.

LIBROS RELACIONADOS

Como Enseñar A Leer En Clase.pdf

La Nueva Geopolítica De La Energía.pdf

Manual De Mantenimiento De Maquinas Y Equipos Electricos (7ª Ed.).pdf

Alba Y Los Cazadores De Arañas.pdf

Aprenda Islandes Eurotalk Interactive (Cd-r0m) (Principiantes).pdf

Bianuario Adcv (Asociacion De Diseñadores De La Comunidad Valenci Ana).pdf

En Busca De Eva.pdf

Esplendor De Portugal.pdf

Rinxols D Or I Els Tres Ossos.pdf

S.p.q.r. El Senador De Roma.pdf

Traumatologia De La Rodilla.pdf

Historia Universal Labor 2.pdf

Access 1 Workbook Pack Catalan.pdf

Por Los Senderos De La Ciencia..pdf

Hercules Y Fil.pdf

El Libro De Los 1000 Nombres.pdf

La Leyenda De Henry Stanley.pdf

Terra 1 (Biologia I Geologia) Catalan : 1º Bachillerato.pdf