Lo Somni PDF

ISBN
9788477272762
FECHA
1999
AUTOR(A)
Bernat Metge
NOMBRE DEL ARCHIVO
Lo Somni.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,39 MB
El libro Lo Somni en formato PDF. El libro Lo Somni en formato MOBI. El libro Lo Somni en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bernat Metge. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Lo Somni Image
DESCRIPCIÓN
Lo somni de Bernat Metge, escrit entre 1398 i 1399, manté la frescor i l’amenitat dels grans clàssics de tots els temps; presidit per l’autor en funció de protagonista, s’articula en quatre diàlegs sobre temes que van de la immortalitat de l’ànima a la frivolitat de la moda en la indumentària masculina. La veritat oficial, única i obligatòria, de les acaballes del segle xiv hi conviu hàbilment amb les opinions personals de l’autor, no sempre precisament ortodoxes.Lola Badia, catedràtica de filologia catalana de la Universitat de Girona, fa vint anys que publica sobre Bernat Metge i Lo somni. La present edició acosta el text al lector d’avui, a partir d’alteracions mínimes de l’original: a la regularització de la grafia i dels noms propis s’hi han afegit, per agilitar la lectura, algunes esmenes precises a les edicions anteriors, fonamentades en la tradició manuscrita. El glossari resol formes, usos i lèxic desacostumats; els comentaris satisfan curiositats de context.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Bernat Metge - Wikipedia, la enciclopedia libre

El somni és una obra complexa i singular, capaç de mirar-se de prop i amb un gran sentit de l'humor els aspectes més prosaics de la vida quotidiana però també d'elevar-se fins a les idees filosòfiques més transcendents.

Bernat Metge - Wikipedia, la enciclopedia libre

Lo somni [edició, pròleg i notes d'Antoni Vilanova Andreu]. Barcelona: Publicaciones de la Escuela de Filología de Barcelona / Consejo Superior de Investigaciones Científicas / Instituto Antonio de Nebrija, 1946.

LIBROS RELACIONADOS

Impuesto Sobre Sociedades: Casos Practicos 2009.pdf

Compostela: Vanguardia Y Sosiego (Ed. Bilingüe Castellano-ingles).pdf

Tasaciones Mercantiles, Hipotecarias, Catastrales Y De Mercado: T Asaciones Periciales Contradictorias; Peritaciones Judiciales (3ª Ed.).pdf

Llengua Catalana I Literatura 2º Bachilleratilles Balears Catalán.pdf

Pulso De Vientos.pdf

Agotados De Esperar El Fin: Subculturas, Esteticas Y Politicas De Desecho.pdf

Disney Vamos A Contar.pdf

Historia Del Pueblo Judío I Y Ii.pdf

La Nulidad Matrimonial Civil Y Eclesiastica. Aspectos Penales Del Derecho De Familiacasos Practicos. Jurisprudencia. Formularios.pdf

Chimeneas.pdf

Martin Fierro (11ª Ed.).pdf

Guzman De Alfarache - Dos Tomos, Edicion De Julio Cejador.pdf

No Lo Olvides Jamás.pdf

En La Frontera.pdf