Llibre Dels Fets De Jaume I PDF

ISBN
9788486574260
FECHA
1995
AUTOR(A)
Anonimo
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llibre Dels Fets De Jaume I.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,59 MB
El libro Llibre Dels Fets De Jaume I en formato PDF. El libro Llibre Dels Fets De Jaume I en formato MOBI. El libro Llibre Dels Fets De Jaume I en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anonimo. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Llibre Dels Fets De Jaume I Image
DESCRIPCIÓN
Després de set segles, la llengua original del Llibre dels fets presenta nombrosos arcaismes de difícil comprensió al lector hodiern no especialitzat. Si volíem que aquest text no es convertís en una peça de museu o derudició, calia actualitzar-lo lingüísticament per tal de fer-lo directament accesible a tothom. Per a la seua tasca, els professors de la Universitat de València Antoni Ferrando i Vicent Josep Escartí, han tingut com a base el text i laparat crític de ledició de Bruguera i la versió moderna que sinclou en ledició del Llibre dels fets a cura de Josep Maria de Casacuberta i E. B. Pel que fa a la modernització de la llengua, han adoptat el criteri de respectar al màxim lestructura de la llengua original, però han optat decididament per eliminar aquells mots o construccions que no solen usar-se en la llengua literària actual, i, en determinats casos, nhan agilitzat lestil. Ledició daquest emblemàtic llibre de Jaume I ens ha semblat la manera més idònia dencetar una col·lecció de textos clàssics.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

EL LLIBRE DELS FETS La crònica del rei en Jaume

Llibre dels feits del rei En Jaume . ... E fets ho en tal guisa que no y haga llum; e digats al rey que la dona no ho vol, per tal que no sia coneguda. E yo he fe en Deu que en aquella nit concebre hun tal infant de que sera gran be e gran honor a tot son regne.

La Crònica de Jaume I - SlideShare

L'engendrament i naixement de Jaume I, segons el Llibre dels fets. A ra contarem d e quina m a n era n ós f óre m e n gen drats i de quina maner a f o u e l n os t re n a i xeme nt. P r imerament, de quina m a n era n ós f órem e n ge n d r a ts. El nostre pare, el re i en P e r e, n o vo li a veu r e l a n os tra mare, la reina.

LIBROS RELACIONADOS

Enseñar A Traducir: Metodologia En La Formacion De Traductores E Interpretes.pdf

La Ideología De/en La Física Contemporánea.bd.pdf

Idearium De Marañón.pdf

Aprendizaje-servicio.pdf

Casas De Campo I (Ofertas Epoca).pdf

Diferencias: Topografia De La Arquitectura Contemporanea.pdf

El Desarrollo Del Niño.pdf

Barcelona-buenos Aires Y Un Azul.pdf

Tratado De Contabilidad Superior: Contabilidad De Gestion.pdf

Tirant Lo Blanc A Constantinoble.pdf

Pasionaria Y Los Siete Enanitos.pdf

Revista Cantrip Nº 34 (Junio 2010).pdf

Desde El Infierno: Una Historia Oculta Del Siglo Xx.pdf

La Cocina De Los Valles Pirenaicos Aragoneses.pdf

Nosotros, Los Hijos De Eichmann: Carta Abierta A Klaus Eichmann.pdf

Frederica Von Stade - Programa De Mano - Teatre Del Liceu - En Catalan - Ilustr.pdf

Suroeste.pdf

O Fidalgo E Outras Narración.pdf

Las Enfermedades.pdf