Memories De Ponent PDF

ISBN
9788429748413
FECHA
2001
AUTOR(A)
Jaume Ferran
NOMBRE DEL ARCHIVO
Memories De Ponent.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,95 MB
El libro Memories De Ponent en formato PDF. El libro Memories De Ponent en formato MOBI. El libro Memories De Ponent en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jaume Ferran. Disfruta leyendo con el sitio web inmaswan.es.
Inmaswan.es Memories De Ponent Image
DESCRIPCIÓN
A les terres de Ponent, concretament a Cervera, Jaume Ferran va viure la infància i l'adolescència. La primera part d'aquestes memòries,"L'espill encantat", evoca poderosament aquella època, marcada en molt bona mesura pel sotrac de la Guerra Civil. En la segona part,"La primavera encesa", l'autor rememora la seva vida d'estudiant universitari, a Barcelona, en companyia d'altres membres de la"generación del medio siglo", i també el seu trasllat a Madrid a primers dels 50 i la seva descoberta de l'estranger, especialment d'Amèrica.La tercera part,"Diari d'Atlàntida", detalla la vida que Jaume Ferran ha portat durant tres decennis en dues universitats dels Estats Units, dedicat a la docència de la literatura espanyola, i reflecteix la dificultat -o la impossibilitat- de tornar del tot. En descriure la seva peripècia vital, l'autor posa en escena un seguit de familiars i amics -alguns d'ells personatges tan notoris com Eugeni d'Ors, Vicente Aleixandre o Ezra Pound- que adquireixen un relleu entranyable, a vegades insospitat. Això contribueix a augmentar l'indiscutible atractiu d'aquestes Memòries de Ponent, que van obtenir el premi Gaziel 2000. 

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Exposició 'Memòries de Ponent a Llevant' :: Agenda ...

com ja sabeu la nostra escola té una relació molt especial amb la Residència de Ponent. Els nostres nens i nenes, sovint, fan visites per celebrar algunes festes amb les persones grans del nostre barri. Volem seguir mantenint aquest vincle enviant cartes i dibuixos als nostres avis i àvies.

Associació Leader de Ponent - Grup d'Acció Local

Scopri Memòries de Ponent di Ferran Camps Jaume: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon.

LIBROS RELACIONADOS

Lengua Castellana: Cuaderno Pauta (2do Trimestre) (La Casa Del Sa Ber) (2º Educacion Primaria).pdf

Introducción A La Teoría De La Decisión.pdf

La Musica Poema Por Tomas De Iriarte - Edicion Facsimil De La De 1779.pdf

Antología De Cuentos Escritos Por Mujeres Dominicanas.pdf

Esquitx. Nº168 (D). Especific D'exit Segur. Suplement D´en Patufet.pdf

Excel 2007.pdf

Atles Mundial.pdf

Lote Masson Fisio-patologia: Fisiologia Humana; Patologia General.pdf

Estatuto De Los Trabajadores (11ª Ed.).pdf

Raices. Revista Judía De Cultura 36..pdf

Poesía Y Luz.pdf

La Llama De La Atencion (2ª Ed.).pdf

Inmigracio I Ciutadania.pdf

El Càtar Proscrit (Premi Nèstor Luján 2016).pdf