Un Mar D Histories: Els Jueus Sefardites PDF

ISBN
9788499795195
FECHA
none
AUTOR(A)
Esther Bendahan
NOMBRE DEL ARCHIVO
Un Mar D Histories: Els Jueus Sefardites.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,68 MB
Descubre el libro de Un Mar D Histories: Els Jueus Sefardites con inmaswan.es. Lea el PDF de Un Mar D Histories: Els Jueus Sefardites en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Un Mar D Histories: Els Jueus Sefardites y otros libros de Esther Bendahan.
Inmaswan.es Un Mar D Histories: Els Jueus Sefardites Image
DESCRIPCIÓN
La família de la Reina, una nena jueva sefardita que viu a Tetuan, al Marroc, prepara la seva tornada a Espanya després de cinc segles d'exili. La petita Reina encara no sap per què la seva família sempre ha parlat castellà, ni entén l'enrenou que hi ha aquell dia a casa preparant maletes. L'aparició d'una nena misteriosa amb trenes negres li revelarà els secrets que ignorava del passat de la seva família i de la seva religió. Gràcies a la història de la jove Reina i de la seva tieta Aloh, els més petits podran conèixer l'origen del judaisme al nostre país, sabercom es vivia als barris jueus medievals, entendre en què va consistirl'expulsió dels jueus i la seva posterior diàspora i la situació actual de les persones que professen aquesta religió al nostre país. També és útil com una introducció a la religió jueva per a nens de qualsevol altra creença i constitueix un cant a l'enteniment entre pobles, races i religions diferents. El text, escrit amb una sensibilitat exquisida per l'escriptora i grandivulgadora de la cultura jueva Esther Bendahan, va acompanyat de lesbellíssimes il·lustracions de Zuzanna Celej.

INFORMACIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Un Mar D´Històries: Constantí, Escarre Pinto, Ricard, Isbn ...

Un mar d'històries: els jueus sefardites. Esther Bendahan. Gràcies a la història de la jove Reina i de la seva tieta Aloh, els més petits podran conèixer l'origen del judaisme al nostre país, saber com es vivia als barris jueus medievals, ...

PDF Els jueus catalans - Fundació d'Estudis Històrics de ...

COGNOMS JUEUS SEFARDITAS CATALANS. Shalom alechen tots! Només vaig venir aquí per afegir el meu senzilla aportació i ajudar els descendents brasilers de Bnei anusim o marranos que busquen informació detallada sobre per què els seus cognoms semblen ser d'origen jueu.

LIBROS RELACIONADOS

Geronimo Stilton: Dinosaures.pdf

Ederra - El Album Familiar.pdf

Orientacion Avanzada Para Alpinistas Y Profesionales (Manuales De Snivel; 43).pdf

Historia Universal. El Imperio Carolingio Y La Llegada Del Feudalismo 814~1147.pdf

Historia De La Revolución Francesa Ii.pdf

Los Hermanos Karamazov..pdf

Grandes Biografías: Ramón Y Cajal. García Lorca..pdf

Ley Enjuiciamiento Civil Normas Procesales.pdf

Virgo. Horoscopo 2012.pdf

Las Fantásticas Aventuras Del Caballito Gordo.pdf

Exit Book Nº 13: Revista Semestral De Libros De Arte Y Cultura Vi Sual: Miedo, Realidad Y Ficcion.pdf

Gats (Baby Einstein).pdf

La Pequeña Oruga Glotona En Su Entorno Natural.pdf